Başbakan Yardımcısı Işık Gebze İftarında

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında bu yılda ilçede partililer ile buluştu. Barış Mahallesi’nde düzenlenen iftarda yaklaşık 3 bin kişi aynı sofrada buluştu. İftar..

Başbakan Yardımcısı Işık Gebze İftarında

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında bu yılda ilçede partililer ile buluştu.

Barış Mahallesi’nde düzenlenen iftarda yaklaşık 3 bin kişi aynı sofrada buluştu. İftar programına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mensupları yoğun katılım sağladı.

“ŞÜKÜRLER OLSUN”
İftar programının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ramazan ayında her gün bir mahallede iftar ve teravih programları ile vatandaşla buluştuklarını belirterek, “Allah’a şükürler olsun. Ülkemizde huzurlu bir şekilde iftarlarımızı gerçekleştiriyoruz ve ibadetlerimizi yapıyoruz. Bugün burada bir geleneği sürdürdük ve her yıl olduğu gibi büyük ailemiz ile buluştuk. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

24 Haziran seçimlerinin en hazır partisi her seçim dönemi olduğu gibi yine AK Parti teşkilatlarıdır. Ülke gündemini sürekli meşgul eden seçim tartışmaları seçimlerin ilk gecesinde sonlanmış olacak” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL