“Basında sansürün kaldırılmasının 114. Yıldönümü”

 Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı         “Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyette başta yerel basınımızın mensupları olmak üzere..

“Basında sansürün kaldırılmasının 114. Yıldönümü”

 Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

       

“Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyette başta yerel basınımızın mensupları olmak üzere duyduğumuz heyecanı bizlerle birlikte aynı duygularla paylaşan; tüm insanlığın birbirinden haberdar olması için bizleri hızlıca bilgilendiren, aynı zamanda şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayarak kentimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlayan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.

Basında sansürün kaldırılmasının 114. Yıldönümünde, çoğu zaman zorlu şartlarda azimle habercilik görevini yerine getiren başta bölgemizin kıymetli basın mensupları olmak üzere; ülkemizin her köşesinde görevini sürdüren basınımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım.

Toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye katkı sunan, ilkeli, tarafsız ve toplumun hassasiyetlerine özen gösteren tüm basın mensuplarımıza işlerinde kolaylıklar diler; onlarla birlikte yol almaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtirim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL