Başkan Bulut ve Yönetimine ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun dileklerini kabul ediyor. Kocaeli Ticaret Odası’nın Nisan ayı başında gerçekleşen Oda organ seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Necmi..

Başkan Bulut ve Yönetimine ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun dileklerini kabul ediyor.

Kocaeli Ticaret Odası’nın Nisan ayı başında gerçekleşen Oda organ seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdurrahman Çuhadar, Adnan Turan, Mehmet Akif Şen, Murat Barış, Ömer Efe, Yusuf Erenkaya ve Yusuf Ziya Uludüz, siyasi parti, STK, kurum ve kuruluşların ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul ediyor.

SERİ ZİYARETLER

Başkan Bulut ve KOTO yönetimi; Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Başmüfettiş Mustafa Akay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve il yönetimi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya, Tüm Tüketim Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Yakup Esen, Genel Başkan Yardımcısı Celil Arslan, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Doğusel, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Celal Ayvaz ve yönetimi, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uysal, Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, kooperatif başkanları, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy, Koordinatör Adnan Uysal, Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz ve yönetimi, Kocaeli Vanlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Gögercin, yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Meclis Başkanları, Çubuklu Osmaniye Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Uzun, dernek yönetim kurulu üyeleri, Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Kazım Gündoğdu, KOTO 6. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyeleri; İbrahim Atalay, İbrahim İbrahimoğlu, Ayhan Öter, Komite Başkanı Yakup Kurt, Başkan Yardımcısı Mehmet Akgüneş, komite üyeleri; Nurettin Coşkun Özşeker, Salih Türe, TÜYAP Fuarcılık Kocaeli Bölge Müdürü Fatih Güngör, Ziraat Katılım Bankası İzmit Şube Müdürü Miktad Altuntaş ve İş Bankası Kocaeli Bölge Müdürü Erhan Güney’i ağırladı.

BAŞKAN BULUT: ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

Ziyaretler dolayısıyla konuklarına teşekkür eden Başkan Bulut, Kocaeli iş dünyasının temsilcisi olan Kocaeli Ticaret Odası’nın kentin önemli değerleri arasında yer aldığını ifade ederek, “İş insanlarımızın ve 121 yıllık kurum olan odamızın geleceği için şahsım ve yönetimim üzerimize düşen sorumluluğun farkındadır. Ziyaretlerinde kurumumuza ve bizlere inancını dile getiren konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi çalışma, iş insanlarımızın ve kentimizin büyüme motivasyonuna kurum olarak en büyük katkıyı sağlama zamanı” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL