Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Başkan Köken, Birlik ve Beraberliğin Resmini Çizdi | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Surmanset

Başkan Köken, Birlik ve Beraberliğin Resmini Çizdi

“Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Muhtarlarla Kandıra’yı Değerlendirdi” Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in önderliğinde ilçede düzenlenen programlarda birlik ve beraberlik perçinleniyor. Kandıra Belediyesi tarafından Belediye Teras Kafe’de muhtarlara yönelik düzenlenen..

Başkan Köken, Birlik ve Beraberliğin Resmini Çizdi

“Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Muhtarlarla Kandıra’yı Değerlendirdi”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in önderliğinde ilçede düzenlenen programlarda birlik ve beraberlik perçinleniyor. Kandıra Belediyesi tarafından Belediye Teras Kafe’de muhtarlara yönelik düzenlenen kahvaltıda Başkan Köken, tüm mahalle muhtarlarıyla buluşarak birlikteliğin resmini çizdi.

Başkan Köken; “Başarı, ancak birlik ve beraberlikle olur; başarıyı da keyifli kılan şey samimiyetle kurulan dostluklardır. “Başkan Köken; “ Görevimiz ,Kandıra’ya En İyi Hizmeti Yapmak “
İdareciler olarak ilçemize sahip çıkmalı ve beraberlik ortamında Kandıra’ya neler katabiliriz şeklinde istişareler yapmalıyız. Kandıra Belediyesi olarak mahallelerimize hizmetlerimiz artarak sürüyor. Muhtarlarımızla yaptığımız programlarımızı her geçen gün sıklaştırıyor ve onlardan gelen istek ve talepleri önemsiyoruz diyen Başkan Köken, idareciler olarak milletimize hizmet ettiğimizi unutmayacağız, hepimizin Kandıra’ya en iyi hizmetleri yapma görevimiz var dedi.

Başkan Ünal Köken: “İlçemizin En Uzak Köşesinden En Yakınına Kadar Tüm Noktalarını Hizmetlerimizle İlmek İlmek İşleyeceğiz”
Yapılan hizmetlerin üzerine yenilerini eklemek için canla başla çalışan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği kahvaltı programında yaptığı konuşmada Kandıra’nın hizmetlerle ve birlik beraberlik öne çıkan bir ilçe olduğunu ve bunun korunması için mahalle muhtarlarımız ve tüm vatandaşlarımız el ele vermeliyiz dedi. Oluşabilecek fikir ayrılıklarında bile saygı ve sevgi korunduğu müddetçe , herkes tarafından ortak bir payda yakalanacaktır diyen Başkan Ünal Köken’e destek veren muhtarlar, hizmetlerden memnun olduklarını istek ve taleplerin belirlenen çalışma programına göre imkanlar ölçüsünde devam ettiğini ifade etti.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “ Göreve geldiğimizden bu yana milletimize verdiğimiz sözlerin büyük bir kısmını tamamladık. Projelerimiz arasında yer alan kent meydanı ile hobi bahçelerinin ise çalışmalarının sürdüğünü ve ilçeye kısa sürede kazandırılmasının hedeflendiğini anlattı. Belediye Binası projesi, Namazgah Kültür Merkezi, park alanları gibi bir çok hizmetin büyük bir kısmını yaptıklarını anlatan Başkan Köken, yapımı süren proje ve çalışmaların ise kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.
Yapılan konuşmanın ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener, öneri ve görüşlerini bildirdi. Mustafa Satılmış, “Seçilmiş insanlar olarak göreve geldiklerini ve Kandıra’nın gelişmesi için çaba göstereceklerini, iyi hizmetler verme yolunda çaba göstereceklerini belirtti. Musa Yener ise yaptığı konuşmada Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e çalışmalarında destek olacaklarını, ilçedeki birlik ve beraberliğe sahip çıkacaklarını söyledi.
Mahalle muhtarlarının istek ve görüşlerini belirtmesiyle devam eden programda Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını kısa sürede imkanlarımız ölçüsünde tamamlamak için çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL