Başkan Köken, Su Tasarrufuna Dikkat Çekti

İSU Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu  ortaokul çocuklarına yönelik su tasarrufu ve su bilinci eğitimlerine katılan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, suyun önemine dikkat çekti. Programa İsu Genel Müdürü Ali Sağlık,..

Başkan Köken, Su Tasarrufuna Dikkat Çekti

İSU Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu  ortaokul çocuklarına yönelik su tasarrufu ve su bilinci eğitimlerine katılan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, suyun önemine dikkat çekti. Programa İsu Genel Müdürü Ali Sağlık, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan ile çok sayıda öğrenci katıldı.

“Su Tasarrufu ve Su Bilinci” konulu programa katılan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, suyun önemini ne kadar anlatılırsa anlatılsın az kaldığını, bunun yanı sıra sağlıklı yaşam ve temiz çevre konusunda gösterilen hassasiyetle gelecek nesillerin yaşayabileceği sorunların önüne geçilebileceğini belirtti.

Son zamanlarda dünya genelinde su kaynaklarının giderek azalması ve kuraklığın artmasıyla çevremize karşı daha bilinçli olmalı ve su tüketiminde tasarruflu davranarak bunu çocuklarımıza aşılamalıyız diyen Başkan Köken, çocukların su tasarrufunu her yerde, her koşulda alışkanlık haline getirmeleri yönünde onlara bilgiler verecek olan tüm çalışmaların destekçisiyiz. Ayrıca atık su arıtımının çevreye faydalarına da dikkat çekecek şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Hayatın kaynağı sudur sloganıyla yapılan programda çocukların suyu tasarruflu kullanmasına yönelik sunum yapıldı, ardından başlatılan tiyatro gösterileriyle suyun önemi anlatıldı. Keyifli geçen etkinliklerde öğrenciler, tiyatro oyunlarıyla akılda kalıcı bilgilere erişme imkanı buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL