Başkan Sarı’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Sarı’dan Ramazan Bayramı mesajı   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Sarı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;..

Başkan Sarı’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Sarı’dan Ramazan Bayramı mesajı

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Sarı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel duygularla yaşandığı Ramazan Bayramı’nı karşılamaya hazırlıyoruz. Ekonomik buhranda canıyla cüzdanı arasında sıkışan vatandaşlarımız, zamlı faturaları ödeyemeyen esnafımız, iktidarın açlık sınırının altında verdiği ücretlerle kaderine terk ettiği halkımız zorlu günlerden geçiyor. Ancak bu Ramazan Bayramı umudu çoğalttığımız bayramımız olacak. Ramazan Bayramı, tüm insanlık için barış ve huzur getirecek adımların atılacağı günlerin müjdecisidir. Bu Ramazan Bayramı kul hakkı yiyenlerin, mazlumları darda bırakanların hesap vereceği günlerin müjdecisidir. Bolluğu bereketi adaleti hep birlikte sağlayacağımız günlere çok az kaldı. Ramazan Bayramı’nda CHP Kocaeli ailesi olarak 21 Nisan Cuma günü saat 11.00’da İzmit Yürüyüş Yolu İzmit İlçe Binamızın önünde halkımızla kucaklaşacak, bu zor günleri hep birlikte geride bırakmak için baharı karşılamaya hazırlanacağız. Bu bayram tüm insanlığın iyiden ve adaletten yana olmak için uyanışına vesile olmasını diliyorum, Ramazan Bayramı’nız mübarek olsun”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL