Manşetler Surmanset

Başkan Şevki Demirci 3 Projenin Üstünü Çizdi

Çayırova Belediyesi Eylül ayı meclis oturumunda, üzerinde Çayırova’da yapılan projelerin yer aldığı bir not kağıdı gösteren Demirci, yatırımlarını övdü. Mecliste gündem dışı konuşmaların yapıldığı sırada söz alan CHP’li Halis Koç’un:..

Başkan Şevki Demirci 3 Projenin Üstünü Çizdi

Çayırova Belediyesi Eylül ayı meclis oturumunda, üzerinde Çayırova’da yapılan projelerin yer aldığı bir not kağıdı gösteren Demirci, yatırımlarını övdü.

Mecliste gündem dışı konuşmaların yapıldığı sırada söz alan CHP’li Halis Koç’un: “Meydanlara, bilbordlara boy boy afişler astırmışsınız. Eğitim ve kültürde 110 Milyon TL’lik yatırımdan bahsediliyor ama ortada elle tutulur bir şey yok. 110 Milyonluk yatırımın yüzde kaçı Çayırova Belediyesinin yüzde kaçı Büyükşehirin” diye sordu.

ASIL ÖNEMLİ OLAN 3 PROJENİN ÜSTÜ ÇİZİLİ!

Duruma tepki gösteren Başkan Demirci ise o yatırımların yüzde yüzü bize ait diyerek elinde tuttuğu not kağıdını gösterdi. “Bak burada yaptığımız yatırımlar” diyen Başkan Demirci’nin elinde ki not kağıdında dikkatli bakıldığında yapılmış olan projelerin yanına “Tamam” anlamına gelen bir tik konulduğu görüldü. Fakat Çayırova’nın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan ve gerçek manada ilçeye yatırım sayılabilecek olan 3 büyük projenin üzerinin kırmızı kalemle çizildiği görüldü.

Devlet Hastanesi, Kent Meydanı ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin üzerinin çizili olması ve hala bu yatırımlar için kazma vurulmamış olması Çayırova halkının merakını iyiden iyiye arttırdı. Bu önemli 3 projenin ne zaman hayata geçeceği ise Çayırova gündeminin zirvesinde yer almaya devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL