Başvurular 28 Şubat-16 Mart arasında

Gebze’nin Tarihi Dokuları Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Başladı Gebze Belediyesi tarafından Gebze’nin Tarihi Dokuları temalı ödüllü fotoğraf yarışması için başvurular başladı. Fotoğraf yarışmasına başvurular 28 Şubat-16 Mart tarihleri arasında yapılacak. Gebze..

Başvurular 28 Şubat-16 Mart arasında

Gebze’nin Tarihi Dokuları Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Başladı

Gebze Belediyesi tarafından Gebze’nin Tarihi Dokuları temalı ödüllü fotoğraf yarışması için başvurular başladı. Fotoğraf yarışmasına başvurular 28 Şubat-16 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Gebze Belediyesi, ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. Gebze Belediyesi tarafından Gebze’nin Tarihi Dokuları temalı ödüllü fotoğraf yarışması için başvurular başladı. 28 Şubat-16 Mart tarihleri arsında başvuruların kabul edileceği fotoğraf yarışmasına ilişkin sosyal medya mecralarında yapılan duyuruda, “sizi tarih ve turizm kenti Gebze’de sanatsal bir yolculuğa çıkarmak istiyor, Gebze’nin tarihi dokularını fotoğraflayıp kentimizi yeniden keşfetmeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 18 yaş ve üzeri fotoğraf sanatına gönül veren herkese açık olan Gebze Belediyesi Tarihi Dokuları Temalı Fotoğraf Yarışması’nda katılımcılar arasından seçilecek 1.’ye 5 bin TL, 2.’ye 3 bin TL ve 3.’ye 2 bin TL para ödülü takdim edilecek. Başvuruların Gebze Belediyesi’nin internet sitesinin https://ulakbel.gebze.bel.tr/WebBasvuru/fotograf-yarismasi/#/ uzantısından alınacağı fotoğraf yarışmasına ilişkin kapsamlı bilgi için belirlenen telefon numarası: 0262 644 33 78.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL