Batıyakası Medya’dan Muhteşem Ödül Töreni

En İyiler 7.Kez Ödüllendirildi Batıyakası Medya tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bölgenin Enleri Ödül Töreni” bu yılda muhteşem bir program ile önceki gün gerçekleşti. İmtiyaz sahipliğini Bülent Kömürcü’nün yaptığı..

Batıyakası Medya’dan Muhteşem  Ödül Töreni

En İyiler 7.Kez Ödüllendirildi

Batıyakası Medya tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bölgenin Enleri Ödül Töreni” bu yılda muhteşem bir program ile önceki gün gerçekleşti.

İmtiyaz sahipliğini Bülent Kömürcü’nün yaptığı Batı Yakası Medya tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Bölgeye Değer Katanlar 2020 ödül töreni önceki gün akşam saatlerinde Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İş, siyaset, spor ve sanat camiasından çok sayıda isimin katılım sağladığı gecede 23 özel ödül sahipleriyle buluştu. Pandemi süreci nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu ve önlemler altında gerçekleşen programın bu sene ki sponsoru ise bölgemizin önemli markalarından Toprak Yatırım Danışmanlığı ile Tezkar Gayrimenkul oldu. Sunuculuğunu Batıyakası TV’de yayınlanan Özgürce Söyleşiler programının yapımcısı ve sunucusu Özgür Agin’in yaptığı programda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ertekin Akbulak, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ve GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ödül veren isimler arasında yer aldı.

“BATIYAKASI TV OLARAK BİR AYDA 500 BİN ERİŞİM SAĞLADIK”

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Batiyakasihaber.com, Batıyakası Dergisi ve Batıyakas tv ile sizlere ulaşmanın mutluluğunu yaşarken her yıl olduğu gibi bu yıl yedincisini düzenlediğimiz bölgemize değer katan isimleri onure etmek adına düzenlediğimiz BÖLGENİN ENLERİ 2020 gecemize hoş geldiniz. 2006 yılında merhaba dediğimiz medya sektörü içerisinde yaptığımız çalışmalarla yerimizi aldık. 2013 yılında bölgemizde bir ilki gerçekleştirerek Batıyakası Tv ile sizlere merhaba dedik. Bizlerin tarifi ile iğneden fabrika yaptık. 2016 yılına kadar çok zor şartlar altında yayın hayatımızı sürdürdük. 2 yıl boyunca Gebzesporun iç saha ve dış saha maçlarını yayınlayarak yine bir ilke imza attık ve kamuoyunun gönlüne girmeyi başardık. Mesleğimizi hep toplum yararına işlere imza atarak, kamuoyu çıkarlarını ön planda tutarak ve objektif bakış açısı ile yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Batıyakası tv’nin ilk yayınlarında izleyici sayısı olarak binleri gördüğümüz zaman bayram havası yaşamıştık. Yüzbinlere ulaşmak ise bizim için bir hayaldi. Bugün ise gururla söylüyorum o gün bayram ettiren sayı bizi üzüyor. Hayaldi gerçek oldu diyerek, Batıyakası tv olarak yalnızca bir ayda 500.000 erişim sayısına ulaştık. Bu sayılara ulaşmamıza katkıda bulunan moderatör arkadaşlarımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Katılımlarınız için sizlere de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum, iyi geceler”

PRESTİJ ÖDÜLLERİ FARK YARATTI

Özel bir seçici komite oluşturan ve ödüle layık görülen isimleri bu komite ile belirleyen Batıyakası Medya verilen prestij ödülleriyle de büyük beğeni topladı. Buna göre Gebze Prestij Ödülünü; Toplam 38 ülkeden 263 kişinin 726 eserle katıldığı, Dünya Karikatüristler Birliği’nin (UWC) 3. kez düzenlediği Uluslararası Mirasımız Kudüs Karikatür Yarışması’nda 2. olarak büyük bir başarı elde eden Ahmet Özalap aldı. Darıca Prestij Ödülünü; Dünya çapında referans yarışmalardan kabul edilen ve Fransa merkezli ‘Kangourou Sans Frontieres’ Derneği tarafından 80’den fazla ülkede uygulanan ‘Kanguru Matematik’ adlı yarışmada 140 bin öğenci arasından, Türkiye 1.si olan Darıca Fen Lisesi aldı. Dilovası Prestij Ödülünü; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Üniversiteli Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması’nda Yusuf Dursun’un “Önce Vatan” şiiri ile Türkiye Birincisi olmayı başaran Dilovalı Ayşenur Ak aldı. Çayırova Pretsij Ödülünü; Türk Karatesinin en köklü ve uzun soluklu organizasyonu olan 33.Boğaziçi Karate Şampiyonasında Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirilen Çayırova  ilçesi başarılı Karate Antrenörü ve Dünya Karate Federasyonu A klasman Hakemi Hazim Özdemir aldı. Hazim Özdemir’li milli takım turnuvayı Şampiyon olarak tamamlamıştır.

KÖMÜRCÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Ödül törenin de komite üyelerine ve programa sponsor olarak destek veren firmalara da Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü tarafından plaketler takdim edildi. Yemek ve ikramlar ile yaklaşık bir buçuk saat süren program sonunda ise ödül alan isimler gecenin anısına sahnede tek tek fotoğraf çektirdiler. Gecede son olarak sahneye çıkan ve davetlilere teşekkür eden Kömürcü; “Bizim için bir itibar projesi olan Bölgeye Değer Katanlar ödül törenimize katılımlarınızda ötürü bir kez daha hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İŞTE BÖLGEYE DEĞER KATAN İSİMLER

2020 KOCAELİ PRESTİJ ÖDÜLÜ – Eren Ertuğrul IŞIK -AKER OSGB –

2020 GEBZE PRESTİJ ÖDÜLÜ – AHMET ÖZALP

2020 DARICA PRESTİJ ÖDÜLÜ – DARICA FEN LİSESİ

2020 DİLOVASI PRESTİJ ÖDÜLÜ – AYŞE NUR AK

2020 ÇAYIROVA PRESTİJ ÖDÜLÜ – Hazim Özdemir

2020 İSTİHDAMA KATKI ÖDÜLÜ – GÜLTEKİN ŞENEL (EFORA İNSAN KAYNAKLARI)

2020 YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ – Prof. DR. MUSTAFA GÜNEŞ

2020 YILIN EN BAŞARILI İNŞAAT FİRMASI – ZERAY İNŞAAT

2020 YILIN GİRİŞİMCİSİ – HARUN ACAR

2020 YILIN YATIRIMCISI – DR. ESAT EKİNCİKLİ -ÇAYIROVA TIP MERKEZİ-

2020 EN BAŞARILI MEDYA KURULUŞU – Nihat YILDIRIM – ÜMİT MEDYA

2020 BASIN EMEKÇİSİ – ZEYNEL OĞUZ

2020 EN BAŞARILI GENÇ İŞ ADAMI – EREN ERTUĞRUL IŞIK – AKER OSGB-

2020 EN BAŞARILI HEMŞERİ DERNEĞİ – KEDFEKOCAELİ ERZURUM DERNEKLER FEDERASYONU

2020 EN BAŞARILI SPOR KULÜBÜ – DARICA BELEDİYESİ EĞİTİM VE SPOR KULÜBÜ

2020 BATIYAKASI MEDYA PRESTİJ ÖDÜLÜ – CEBRAİL KAMACI

2020 EN BAŞARILI SİYASETÇİSİ – YUNUS EMRE DÜZDABAN

2020 EN BAŞARILI İŞ KADINI – ECZ. AYSUN KARADENİZ

2020 EN BAŞARILI İŞ ADAMI – MUSTAFA SİNAN SUNGUR

2020 EN BAŞARILI BAY GAYRİMENKUL İŞLETMECİSİ – RECEP AVCI -REGAV

2020 BAŞARILI BAYAN GAYRİMENKUL İŞLETMECİSİ – ÖZLEM KAYA – REALİST

2020 YILIN KOBİSİ – Osman PEZÜK – ÜÇ KARDEŞLER MOBİLYA

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL