Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Bayram:Sporda iyi noktadayız” kilitlendi Bayram:Sporda iyi noktadayız | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Spor

Bayram:Sporda iyi noktadayız

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli’de kamp yapan Açık Su Yüzme Milli Takım kampı sporcularıyla bir araya geldi. Kocaeli’nin Kerpe beldesinde 19 Ağustos tarihinde başlayan kampta, Türkiye’nin çeşitli..

Bayram:Sporda iyi noktadayız

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli’de kamp yapan Açık Su Yüzme Milli Takım kampı sporcularıyla bir araya geldi. Kocaeli’nin Kerpe beldesinde 19 Ağustos tarihinde başlayan kampta, Türkiye’nin çeşitli illerinden antrenör ve sporcular yer alıyor. Kamp dışında Kocaeli’nin doğal güzelliklerini de yerinde görmek için gezen milli takım sporcuları Sekapark alanını da dolaştı. Sekapark Otel’de bir araya gelen Bayram ve milli takım sporcuları arasında da sıcak görüntüleryaşandı. Antrenörlerden sporcuların son durumu hakkında bilgi alan Bayram, sporculara Kocaeli’de yapılan spor yatırımlarını anlattı.

SPORDA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram sporculara hitaben yaptığı konuşmada, “Kocaeli artık sanayinin dışında turizm ve sporla da anılan bir kent konumuna geldi. Milli takımlara sporcu yetiştiren bir kent olduğumuz gibi milli takım kamplarına ve uluslararası müsabakalara da artık ev sahipliği yapıyoruz. Kocaelili sporcular ulusal arenada birçok branşta başarı elde ediyor. Bununla iftihar ediyoruz. Sporda iyi bir noktayız. Bu çıtayı düşürmeden çıtayı en yukarıya çekeceğiz. Sporu ve sporcuları seven bir başkanımız olması nedeniyle bu konuda çok şanslıyız. Sporda yatırımlarımız artarak devam edecek”dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Genel Sekreter İlhan Bayram, ”Bu nedenle uzun bir süredir ilimizde kamp yapan yüzme milli takımının değerli gençlerine ulusal çaptaki yarışlarda başarılar diliyorum. Her birinizin başarısı hepimizin başarısı olacak. Ülkemiz için getirdiğiniz her bir madalya bizleri ayrı bir gururlandıracak. Sizleri yeni hazırlık kamplarında da ilimizde misafir etmekten mutluluk duyacağız. Hepinize tekrar başarılar diliyorum”ifadesini kullandı. Genel Sekreter Bayram, daha sonra yüzücülerle toplu olarak fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL