‘’Belediye başkanı Gebze’yi iyi yönetemiyor’’

‘’Belediye başkanı Gebze’yi iyi yönetemiyor’’ Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Belediye yetkilileri ne iş yapıyor. Neden hizmet yok, Belediye başkanı Gebze’yi iyi..

‘’Belediye başkanı Gebze’yi iyi yönetemiyor’’

‘’Belediye başkanı Gebze’yi iyi yönetemiyor’’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Belediye yetkilileri ne iş yapıyor. Neden hizmet yok, Belediye başkanı Gebze’yi iyi yönetemiyor, dedi.

‘’Sivri Sinekten Balkonda Oturamaz Olduk’’

Başkan Turel, Yaz aylarında sivrisinek, sinek, karasinek ve haşere oluşumu en fazla ortaya çıktığını biliyoruz. Sivrisinek ve Karasinek ile mücadele kapsamında Gebze ilçemizde larva üremesine müsait olan tüm alanlar Belediye ekiplerince yoğun ve düzenli olarak ilaçlanmalıydı. Gebze’de sivrisineklerin görülme sıklığında da artış yaşanıyor.

Sayın Zinnur Büyükgöz,  Sinek ilaçlama araçları neden mahallelerde gezmiyor, veya ne zaman gezecek. İlaçlamayı ne yapmayı düşünüyorsunuz?  Kos koca yaz bitti belediyenin hiç ilaçlama yaptığını görmedik. Vatandaşlarımız balkonlarında oturamaz oldu. Sıcak yaz gecelerinde pencere açamaz olduk diye şikâyetler alıyoruz.

Gebze belediye başkanı başkanı Zinnur Büyükgöz ve belediye yetkilileri ne iş yapıyor. Neden hizmet yok,  ‘’Belediye başkanı Gebze’yi iyi yönetemiyor’’, dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL