Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Belediye başkanları Erdoğan’dan OHAL’in kaldırılmasını istedi | Kocaelide Bugün
Genel

Belediye başkanları Erdoğan’dan OHAL’in kaldırılmasını istedi

OHAL ne zaman kalkacak sorusu gündemdeki sıcaklığını korurken bu soruya henüz net bir yanıt gelmiş değil. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin aktardığını göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, OHAL’in ne zaman kaldırılacağı konusunda parti..

Belediye başkanları Erdoğan’dan OHAL’in kaldırılmasını istedi

OHAL ne zaman kalkacak sorusu gündemdeki sıcaklığını korurken bu soruya henüz net bir yanıt gelmiş değil. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin aktardığını göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, OHAL’in ne zaman kaldırılacağı konusunda parti yönetiminin ve hükümetin herhangi bir tarih vermemesini istedi. Selvi, Erdoğan’ın Suriye’de ve Irak’taki gelişmeler ile içeride FETÖ ile mücadele nedeniyle tarih açıklanmasını doğru bulmadığını aktardı.

“Anlaşılan o ki 2018 yılında da bir süre OHAL şartlarında yaşamaya devam edeceğiz” diyen Selvi, ilginç bir konuya da köşesinde yer verdi. Selvi, belediye başkanlarının OHAL nedeniyle her yurtdışına çıkışta İçişleri Bakanlığı’ndan izin almak zorunda kaldıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan uygulamaya son verilmesini talep ettiğini aktardı.

Erdoğan’ın bu talebe ne yanıt verdiği ise bilinmiyor. Öte yandan kamu görevlilerinin yurtdışına çıkışta kurumlarından izin alma şartı kaldırılmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL