Genel Güncel Manşetler Spor

Belediye Derincespor İkinci Devreye İyi Başladı

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci devresinin ilk maçında sahasında Somaspor’u konuk eden Belediye Derincespor, rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti. İlk gol 41’de Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor,..

Belediye Derincespor İkinci Devreye İyi Başladı

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci devresinin ilk maçında sahasında Somaspor’u konuk eden Belediye Derincespor, rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti.

İlk gol 41’de

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor, ligin ikinci devresinin ilk maçında sahasında Somaspor’u konuk etti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da takip ettiği mücadelede Manisa ekibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Belediye Derincespor dakikalar 41’i gösterdiğinde Koray’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra beraberlik gölü için Derince takımı kalesine yüklenen Somaspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk devre ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Koray maçın yıldızı

Müsabakanın ikinci yarısında rakibini baskı altına alan Belediye Derincespor, 49. dakikada sağ kanatta serbest vuruş kazandı. Yapılan ortada etkili bir kafa vuruşu ile Somaspor kalecisini mağlup eden Koray takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Manisa takımının bu golden sonra ortasahası ve savunma hattı moral olarak oldukça zayıfladı. Dakikalar 52’yi gösterdiğinde ortasahada topla buluşan Koray rakip takım oyuncularını bir bir geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Derinceli futbolcu kaleci tarafından düşürülerek takımına penaltı kazandırdı. 53’üncü dakikada Kerem penaltıyı gole çevirerek skoru 3-0’a taşıdı. Somaspor 54’üncü dakikada bulduğu golle tabelayı 3-1 yapsa da mücadelede başka gol sesi çıkmayınca ligin ikinci devresinin ilk maçında Belediye Derincespor rakibini mağlup ederek önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL