“Belediye Personeline Yok; Ama Ceza’ya Var”

      Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısı, İlçe Başkanı Mustafa Turel başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirildi.   Ülke ve Gebze sorunlarının ele alındığı toplantıda, özellikle hafta sonu Gebze..

“Belediye Personeline Yok; Ama Ceza’ya Var”

      Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısı, İlçe Başkanı Mustafa Turel başkanlığında ilçe binasında gerçekleştirildi.

 

Ülke ve Gebze sorunlarının ele alındığı toplantıda, özellikle hafta sonu Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen konserler için Turel, “Bu milletin ecdadına hiç mi saygınız yok ayrıca  Hizmete gelince para yok, Belediye Personeline gelince para yok ama CEZA’ya var” diye tepki gösterdi.

Hizmete Yok, Belediye Personeline Yok; Ama Ceza’ya Var

Hizmete gelince “para yok” söz konusu konser olunca paraları adeta saçıp savuran AKP’li Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e sert tepki gösteren Turel, “Dünyanın sayılı ilçelerinden olan, ülke bütçesine katkısından ötürü her yıl kendinden söz ettiren Gebze’ye, hizmet için para yok, enflasyon altında ezilen belediye personeline para yok; ancak 6 şarkı sözü söyleyen Ceza’ya para var” diye konuştu.

Bu Milletin Geçmişine Hiç Mi Saygınız Yok

Gebze Belediyesi tarafından yaz konserleri kapsamında hafta sonu tertip edilen konserin adeta Gebze halkının vicdanında derin yaralar açmasına sebep olduğunu vurgulayan Turel, “Konserin tertip edildiği Mevlana Kapalı Pazarı’nın yanı başında ‘Şehitlik ve Merkez Mezarlık’ var. Alkol taciz ve kavgaların yaşandığı da öğrenilen konserde, Sayın Zinnur Büyükgöz’e soruyorum: Alkol,taciz ve kavgaların yaşandığı konserde ‘yaşananlar değerlerinize zarar verdi mi? vermedi mi?’ takdiri kamuoyuna bırakıyorum. AKP zihniyetinin manevi değerlere önem vermediği bir kez daha ispatlanmış oldu” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL