Yazarlar

Besmele ile Yeniden…

Her yeni başlangıç bir yeni ses, bir yeni nefes ve bir yeni hevestir. Bazen her şey bitti dediğinizde aslında her şeye yeniden başlamak üzere olduğunuzun farkına varırsınız. Bazen insana ceza..

Besmele ile Yeniden…

Her yeni başlangıç bir yeni ses, bir yeni nefes ve bir yeni hevestir. Bazen her şey bitti dediğinizde aslında her şeye yeniden başlamak üzere olduğunuzun farkına varırsınız. Bazen insana ceza gibi gelen yenilikler aslında birer ödüldür de insan geç farkına varır. Onun için bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır. Neyin içinden şer, neyin içinden hayır çıkacağını biz bilemeyiz. Onu ancak Yüce Yaratıcı bilir.

Tam düştüm derken yeniden ayağa kalkıyoruz. Tam tükendim derken yeniden var oluyoruz. Tam bayatladım derken taptaze olarak yeniden diriliyoruz. Yerim değişti, işim değişti, statüm değişti diye oyalanmak yerine, şahsımızın değişip değişmediğine bakmalıyız bunlardan çok. Ben eski ben miyim? Sorusunu sorun kendinize. İlkeler, prensipler, inançlar ve değerler… Sizinle birlikte hala dimdik ayakta ve hayatta kalabilmişler mi ona bakın. Eğer bunlar sizinle birlikte hala ayakta ise, yani siz hala yamulmadıysanız, siz hala dimdik ayaktaysanız ve siz hala var olmaktaysanız gerisini boş verin gitsin. Elbette her bitişin bir başlangıcı, her kışın bir baharı, her gecenin bir sabahı vardır. Yeter ki siz siz olarak kalın, yeter ki siz inancınızı ve hayata karşı direncinizi kaybetmeyin. Gün gelir devran döner, ay geçer, yıl geçer her şey ebediyete doğru büyük bir hızla sürüklenirken bugün sizi aklınca karanlıklara itenler yarın, gün gelir sizin aydınlığınıza muhtaç hale gelirler. Allah var keder yok, bu kadar basit.

Değerli dostlar; Zat-ı Ali’mi takip edenler bilir, uzunca bir süre Siyasetten ayrı kaldım, sebebi bende olmak kaydıyla ara verdiğimi, biraz dinlenmem gerektiğini açıklamıştım. Geçtiğimiz hafta Partimizin İl Başkanı Sn.Nurettin Çelik bey ile bir görüşmem oldu ve artık vakit tamam diyerek yola revan olmamız gerektiğini söyledi.Ve biz de SÖZ VERDİĞİMİZ gibi olmamız gereken yerde bulunduk.

Şimdi yeniden ayağa kalkarken siyaset ile ilgilenen tüm dostlarıma ve vatandaşlarımıza tavsiyelerim olacaktır. Siyasi parti kimliklerimiz üzerinden verdiğimiz çirkin savaş sona ermeli, bizi biz yapan ortak değerlerde kenetlenmeliyiz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan ve  ötekileştirmeler nedeniyle kardeşin kardeşe, komşunun komşuya düşman hale geldiği bu dönemde kimseyi ötekileştirmeden, yalnız ve sadece Yaratandan dolayı herkesi seveceğiz. Yaptığımız faaliyet ve çalışmalarımızda bu prensibimizi hayatımıza geçirip, herkesi ve her kesimden olanları kucaklamalıyız. Ötekileştirici bir dilden her zaman uzak durmalıyız. Birbirimize sevgiyle sarılırken ideolojik kimliklerimizi, parti mensubiyetlerimizi bir kenara atmalı sevgimizde de samimi olmalıyız. Bu gemi batarsa hep birlikte batacak, gemi suyun üzerinde yüzmeye devam ederse hep birlikte selamete erişeceğiz. Onun için sağduyuyu elden bırakmamak gerek. Hangi partiye oy verirsek verelim vicdanı, adaleti, merhameti ve sağduyuyu elden bırakmayalım. Buna her zamankinden daha çok muhtacız…

Kıymetli dostlar;

Asıl gayemizi göz önünde bulundurup, kendi içimizde birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırıp, dışarıya yöneleceğiz. Sırat-i Müstakimden şaşmamak esastır. Hedefi Milli olmayan diğer partilere heveslenirseniz onlara benzerseniz onlardan olursunuz.

Pazar günü yapılan Kocaeli Saadet Partisi İl Kongresinde tekraren il yönetim kurulunda görevlendirilmem benim için Onur’dur, Şeref’tir. Cennet mekan ERBAKAN Hocamızla birlikte baş parmağımızı kaldırarak MİLLET’e verdiğimiz SÖZ’de durmanın İnancı ve Şuuruyla yola çıkıyoruz.

Tüm Dava kardeşlerimize ve ekip arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Rabbimiz En hayırlı çalışmaları gerçekleştirmeyi nasip ve müyesser etsin.

“YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE” gayesine ulaşmak istiyorsak, el ele, birlik ve beraberlik İçinde kaldığımız yerden devam diyelim..

En umutsuz, karanlık zamanlarda bile şafağın doğacağını bilerek ve içimizde her zaman taptaze ümitler barındırarak haydi Bismillah..

“Ya Rabbi, sen ümmetin son şansı olan bu milleti, Kendi katında ödüllendir. Düşmanlarına karşı güçlü kıl, azminle, kudretinle.. Amin.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL