Bilgievi Öğrencileri 10 Nisan’da Polis Abla ve Abilerini Unutmadılar

Çayırova Belediyesi İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi öğrencileri, Türk Polis Teşkilatının 173.’cü kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Çayırova Polis Merkezi ve Karakol Amirliği’ni ziyaret etti. Okul öncesinden..

Bilgievi Öğrencileri 10 Nisan’da Polis Abla ve Abilerini Unutmadılar

Çayırova Belediyesi İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi öğrencileri, Türk Polis Teşkilatının 173.’cü kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Çayırova Polis Merkezi ve Karakol Amirliği’ni ziyaret etti.

Okul öncesinden üniversiteye kadar her alanda öğrencilerin yanlarında olan Çayırova Belediyesi, onların her alanda olduğu gibi değerler eğitimi konusunda da daha bilinçli olmaları açısından önemli gün ve haftalarda çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu çerçevede 10 Nisan Polis Haftası nedeni ile Çayırova Polis Merkezini ziyaret eden İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi öğrencileri polis abla ve abilerinin bu anlamlı günlerini kutladılar. Karakol içerisinde tüm polis memurlarıyla tek tek görüşen öğrenciler, polis abla ve abilerine görevlerinde başarı ve kolaylıklar dilediler ve onlarla bol bol fotoğraf çekildiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL