“BİLİM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİNDE “DÖNÜŞÜM”’E DAVETLİSİNİZ!”

Gebze Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu  9. Bilim ve Teknoloji Günleri   9.Bilim ve Teknoloji Günleri 10-11-12 Mayıs’ta Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezinde ve www.bilimveteknolojigunleri.com üzerinden hibrit olarak gerçekleştirilecektir. 10:00’da..

“BİLİM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİNDE “DÖNÜŞÜM”’E DAVETLİSİNİZ!”

Gebze Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu  9. Bilim ve Teknoloji Günleri

 

9.Bilim ve Teknoloji Günleri 10-11-12 Mayıs’ta Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezinde ve www.bilimveteknolojigunleri.com üzerinden hibrit olarak gerçekleştirilecektir. 10:00’da başlayacak olan 9.Bilim ve Teknoloji Günleri; kendi alanında öncü birçok firmanın katılımıyla 3 gün boyunca sürecektir. Her yıl iş dünyasının birbirinden önemli isimlerin katıldığı Bilim ve Teknoloji Günleri’nde, 21 şirket ve C-Level yöneticileriyle “Dönüşüm” konsepti ile sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. ASELSAN Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğimizde; ASELSAN, TEI, İş Bankası, Axa Sigorta, Hepsiburada, ETİ, Sigortam.net, LC Waikiki, Alp Havacılık, TurkNet, Yemeksepeti, Eczacıbaşı, Novartis, LC Waikiki, Koç Finans, Logo Yazılım, Socar, NTT Data, Türkiye Finans, Gebze Ticaret Odası, Gebze Organize Sanayi Bölgesi şirketleri bizlerle birlikte olacak. Etkinliğimiz katılım belgeli olup, tüm öğrencilere ücretsizdir! Dönüşüme ortak olmak için bilet almayı unutma.
Geleneksel etkinliğimizin, geleneksel çekilişi iPhone 13’ü kazanmak ve yerini ayırtmak için biletini almayı ve sosyal medya (Instagram, Linkedin, Twitter, YouTube) hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın. Şimdiden 1500 bilet satıldı, geç kalma, hemen yerini ayırt!

İlk ve son oturumlarda 2, diğer oturumlarda 1 çekiliş hakkı verilecek.
*15 Oturuma katılıma katılım belgesi verilecektir.
* Bilet almak ve etkinlik detayları için: https://bilimveteknolojigunleri.com/

*Sosyal Medya Hesaplarımız
Instagram: www.instagram.com/gtuieee/
Twitter: www.twitter.com/gtuieee
Facebook: www.facebook.com/gtuieee/
Linkedin: www.linkedin.com/company/gtuieee
#Dönüşüm
#SeninHayalinSeninGeleceğin

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL