BioDay etkinliğine ev sahipliği yaptılar

Mühendislik ve Tıp Alanlarında Biyoteknoloji’yi Konuştular Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), IEEE GTÜ Öğrenci Topluluğu Engineering in Medicine and Biology Society (EMBS) tarafından organize edilen BioDay etkinliğine ev sahipliği yaptı. Biyomühendislik..

BioDay etkinliğine ev sahipliği yaptılar

Mühendislik ve Tıp Alanlarında Biyoteknoloji’yi Konuştular

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), IEEE GTÜ Öğrenci Topluluğu Engineering in Medicine and Biology Society (EMBS) tarafından organize edilen BioDay etkinliğine ev sahipliği yaptı. Biyomühendislik ve Biyomedikal alanlarında uzmanlaşmış̧ araştırmacılar, düzenlenen etkinlikte bilimsel çalışmalarını geleceğin bilim insanları olan öğrencilerle paylaştılar. İlgili alanlarda en yeni teknolojilerin ve çalışmaların konuşulduğu program, İşletme Fakültesi Amfi Salonu’nda düzenlendi.

Etkinlik, Prof. Dr. Meltem Elitaş’ın “Biyoloji ve Tıp’da Mikroteknolojiler ve Uygulamaları” konulu sunumu ile başladı. Sunumun ardından ikinci oturumda Dr. Hakan Oflaz, “Biyomedikal Mühendislik ve Uygulamaları” konulu sunumu ile öğrencilerle bir araya geldi. İkinci bölümde Zeynep Efsun Duman tarafından gerçekleştirilen “Picia pastoris’te aktif Chaetomium thermophium” konulu sunum ile program sona erdi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL