Bir Destekte Gebze İnönü Ortaokulu Öğrencilerinden

Çayırova Belediyesi’nin Giymiyorsan Giydir Projesine Bir Destek te Gebze İnönü Ortaokulu Öğrencilerinden Geldi. Çayırova’da toplumsal dayanışmayı arttırarak özellikle ekonomik durumu iyi olan insanlar ile dar gelirli vatandaşlar arasında köprü vazifesi..

Bir Destekte Gebze İnönü Ortaokulu Öğrencilerinden

Çayırova Belediyesi’nin Giymiyorsan Giydir Projesine Bir Destek te Gebze İnönü Ortaokulu Öğrencilerinden Geldi.

Çayırova’da toplumsal dayanışmayı arttırarak özellikle ekonomik durumu iyi olan insanlar ile dar gelirli vatandaşlar arasında köprü vazifesi kuran Çayırova Belediyesi, ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası ile vatandaşlardan gelen ihtiyaç fazlası okul kıyafetleri, her yaşa uygun ayakkabıları, kışlık ve yazlık kıyafetleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir tarafından destek gören projeye bir destek te Gebze İnönü Ortaokulu öğrencilerinden geldi.

Öğrenciler Başkan Demirci’ye Teşekkür Ettiler

Minik öğrenciler okullarında başlattıkları kampanya ile ihtiyaç fazlası kıyafet, ayakkabı, mont ve okul giyisilerini toplayarak Çayırova Belediyesi Toplumsal Dayanışma Mağazasına teslim ettiler. Topladıkları ürünleri merkeze teslim eden öğrenciler hazırda yıkanmış ve ütülenmiş ürünleri raflara yerleştirerek merkez çalışanlarına da yardım etmeyi ihmal etmediler. Kıyafetlerin yanı sıra evlerindeki oyuncaklardan da getiren öğrenciler, başka çocuklarda oyuncaklarla oynayabilsin diyerek bu anlamlı projeden ötürü Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye Teşekkür ettiler.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL