Bir Ödül de Gebzeli Gençlere

Gençlerimizi yürekten kutluyoruz Türkiye Münazara Ligi yarışmalarında Kocaeli ilini temsilen yarışan Gebze Gençlik Merkezi üyesi Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinden Erkan Yılmaz ve Muhammet Emrah Küçük Türkiye Üçüncüsü oldular. Gebze Gençlik..

Bir Ödül de Gebzeli Gençlere

Gençlerimizi yürekten kutluyoruz

Türkiye Münazara Ligi yarışmalarında Kocaeli ilini temsilen yarışan Gebze Gençlik Merkezi üyesi Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinden Erkan Yılmaz ve Muhammet Emrah Küçük Türkiye Üçüncüsü oldular.

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “Gençlerimizi yürekten kutluyoruz. Bu yarışmanın ilk aşamasından sonuçlanıncaya kadar bu güzel heyecanı bizlere yaşatan başta Gençlik Spor Bakanlığımız değerli yöneticileri olmak üzere gençlerimizi sıfırdan alarak bu aşamaya gelmelerinde çaba gösteren münazara hocamız Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Güngör İrdem Beye, Gençlik liderlerime ve personellerime, Gebze Teknik Üniversitemize, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Gençlerim sizlerle gurur duyuyorum.” dedi.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu da 81 il, 351 Ekip ve 702 yarışmacının fikir ve düşünceleriyle mücadele ettiği Türkiye Münazara Ligi’ni tamamladık. 1. Antalya Gençlik Merkezi, 2️. Denizli Gençlik Merkezi, 3️. Kocaeli Gençlik Merkezi üyesi gençlerimiz oldu. Kazanan takımları tebrik ediyorum. diye resmi hesabından bir paylaşımda bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL