Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Bırak Şam’da namaz kılmayı, Kilis’ de abdest alamıyoruz” | Kocaelide Bugün

“Bırak Şam’da namaz kılmayı, Kilis’ de abdest alamıyoruz”

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanlığının, aylık il divan toplantısı büyük bir katılım ile yapıldı. İl divan toplantısına Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Aşıla ile Genel..

“Bırak Şam’da namaz kılmayı, Kilis’ de abdest alamıyoruz”

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanlığının, aylık il divan toplantısı büyük bir katılım ile yapıldı.

İl divan toplantısına Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Aşıla ile Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ da katıldı.

Aras: Biden ile ayaküstü görüşmek için 3 ay hazırlık yaptılar.

Toplantıda konuşan Mehmet Aras, partilileri erken genel seçim konusunda uyardı. Partinin yapılacak bir erken seçime hazır olması gerektiğine vurgu yaptı.

Hükümetin, dış politikada ülke itibarını yerle bir ettiğini söyleyen Aras, “artık ABD başkanı ile ayaküstü görüşmek için 3 ay hazırlık yapar duruma düştük, nereden nereye” dedi.

Siyasi konuşmalar bölümünde söz verilen Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Aşıla’ nın gündeminde de iktidar vardı. Aşıla iktidara verdi veriştirdi.  İşte Aşıla’ nın konuşmasından satır başlıkları.

O fotoğraf Ecevit in, ekonomideki tüm yanlışlarını örtmeye yetiyor.

Hükümetin dış politikasını, Anasol-m hükümeti ile kıyaslayan Aşıla, Ecevit hükümetinin ekonomi başta olmak üzere, birçok alanda kötü bir yönetim sergilediğini, fakat dış politikada şahsiyetli bir duruşu olduğunu ifade etti. Eski başbakan Bülent Ecevit in, ırak’ ın toprak bütünlüğünün korunmasından yana politika izlediğini ve bunun dış güçleri çok kızdırdığını ifade eden Aşıla.

Ecevit’ in Clinton ile çekilen o meşhur fotoğrafını hatırlattı. Bu fotoğrafın gerçek hikayesi, Ecevit’ in ekonomideki tüm yanlışlarını örtmeye yetiyor diyen Aşıla, salondan büyük alkış aldı.

Bırak Şam’ da namaz kılmayı, Kilis’ de abdest alamıyoruz.

Aşıla; “önce kardeş sonra hain dediniz, Esad oldu Esed, Şam’ da namaza niyet ettiniz, başımıza bomba düşecek diye Kilis’ te abdest alamıyorsunuz” dedi.

83 milyon Türk halkı, 5 müteahhit den küçük mü?

Gelir dağılımındaki adaletsizliğe değinen Aşıla; “Hükümetin malum 5 müteahhidi ülkedeki yatırımların %90 ına hakim. Yahu dünya beşten büyük de, 83 milyon Türk halkı, 5 müteahhit den küçük mü?” diye sordu.

Aşıla, iktidarın bu beş büyük patronun vergi borcunu tam 128 defa affettiğini belirtti.

Sağlık da başarı, vatandaşın hastaneye ihtiyaç duymamasıdır.

Hükümetin sağlık programını da eleştiren Aşıla, bu konuya da farklı bir yaklaşım getirdi.

Aşıla, hükümetin sağlık harcamalarının hastane ve ilaç sektörüne yığılmasının, doktorların performansının tedavi ettiği hasta ile ölçülmesinin doğru olmadığın belirtti.

“Olması gereken, insanların hasta olmaması ve hastaneye ihtiyaç duymamasıdır. Doğru ölçüm bu temele dayanan ölçümdür.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL