“Bizim önceliğimiz Gebze”

Gebze adına atılmış tüm olumlu adımları destekleriz. KOTSİAD Gebze Şubesi GTO Başkanı Nail Çiler’i makamında ziyaret etti. GTO’nun yenilenen toplantı salonunda yapılan görüşme, son derece samimi bir ortamda gerçekleşti. Çiler,..

“Bizim önceliğimiz Gebze”

Gebze adına atılmış tüm olumlu adımları destekleriz.

KOTSİAD Gebze Şubesi GTO Başkanı Nail Çiler’i makamında ziyaret etti. GTO’nun yenilenen toplantı salonunda yapılan görüşme, son derece samimi bir ortamda gerçekleşti.

Çiler, Gebze adına yapılan her türlü olumlu işin destekçisi olduklarının altını çizerek, “birilerinin çıkarına olan, birilerinin kalkınması ya da güçlenmesini amaçlayan oluşumlara oda olarak destek vermemiz mümkün değil, ama çoğunluğun, Gebzemizin yararına olan her oluşuma da her türlü destek ve katkıyı sunmaya hazırız” dedi.

GTO’NUN YENİLENEN TOPLANTI SALONUNDA GÖRÜŞTÜLER

KOTSİAD Gebze Şubesi protokol ziyaretleri kapsamında Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çelir’i ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Gebze Şube Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş, Başkan Yardımcıları Emel Eyüboğlu, Gülistan Toğru, Fatma Helimoğlu, Genel Sekreter Caner Pesen, OSB Sorumlusu Bulut Tezcan ve Basın Sözcüsü Gülseren Parlakoğlu katıldı. GTO’nun yenilenen ve her türlü teknolojik alt yapıya sahip, toplantı odasında gerçekleşti. Çiler, GTO’nun çalışmalarını anlatırken, odanın teknolojik imkanlarını da aktif olarak kullandı.

EKİP TANIDIK İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede GTO Başkanı Nail Çiler, “hemen hemen tamamı üyelerimizden oluşan, birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızdan oluşan, enerjik bir ekip kurulmuş. İş insanları ismini taşıyan oluşum da kadın girişimcilerimizin çoğunlukta olduğunu görmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir. GTO olarak, Gebzemiz adına yapılacak her türlü olumlu çalışmanın destekçisi oluruz. Bizim önceliğimiz Gebze, küçük azınlıkların değil, büyük çoğunlukların menfaatine olan her oluşuma, gerek şahsım, gerekse de oda olarak destek oluruz. KOTSİAD Gebze Şubesi’nin de Muhammed kardeşimizle birlikte çok kısa sürede, önemli çalışmalar yapacağını umut ediyoruz. Çıktığınız bu zorlu yolda hepinize başarılar diliyorum” dedi. Muhammed Cihat Demirtaş’da, GTO’nun komitelerinde de olumlu çalışmalara imza attıkları, Çiler’e nazik misafirperverliği ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL