Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
BM Genel Sekreteri Teknoloji Bankasını ziyaret etti | Kocaelide Bugün

BM Genel Sekreteri Teknoloji Bankasını ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Vali Hüseyin Aksoy, TÜBİTAK MARTEK’te bulunan Teknoloji Bankasını ziyaret etti.   Ziyarete; Sanayi ve Teknoloji Bakanı ..

BM Genel Sekreteri Teknoloji Bankasını ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Vali Hüseyin Aksoy, TÜBİTAK MARTEK’te bulunan Teknoloji Bankasını ziyaret etti.

 

Ziyarete; Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Türkiye’nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve BM heyetinde yer alan yetkililer katıldı.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Vali Hüseyin Aksoy, Gebze’deki TÜBİTAK Marmara Teknokent’te (MARTEK) bulunan Teknoloji Bankasına gelerek, toplantıda yetkililerden bilgi aldılar.

 

Toplantının ardından  Bakan Mustafa Varank, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres  protokol üyeleri ile birlikte TÜBİTAK MARTEK İdare ve Kuluçka Binası’nda kurulan stantları gezdiler. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL