“Bölgedeki HDP Oyları Nereye Gidecek”

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Kahvecioğlu ile görüştü. Gündeme ilişkin Kahvecioğlu’nun sorularını yanıtlayan Düzdaban, bölgedeki HDP oylarının nereye gideceğinin..

“Bölgedeki HDP Oyları Nereye Gidecek”

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Kahvecioğlu ile görüştü. Gündeme ilişkin Kahvecioğlu’nun sorularını yanıtlayan Düzdaban, bölgedeki HDP oylarının nereye gideceğinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

Ziyarete MHP’nin SKM Başkanı Fatih Kayaoğlu ve Meclis Üyesi Adayları da katıldı. MHP’li seçmenin her şeyin farkında olduğunu ve 31 Mart seçimlerinde gerekeni yapacağını söyleyen Düzdaban, devletin kendi vatandaşına şefkat elini uzatma vaktinin geldiğini de sözlerine ekledi.

Düzdaban seçimle alakalı yaptığı açıklamada şunları kaydettti. “Bizim Ak Parti ile yaptığımız programların dışında birde kendi ayrı programlarımız oluyor. Yani bizim Ak Parti’nin programlarına katılıp sadece onlarla fotoğraf verme gibi bir durumumuz yok. Biz parti olarak gerek ilçe yönetimi, gerekse hanım kolları ve gençlik kolları hepsi ayrı programlar yapmakta. Biz Ak Parti ile program yaptığımızda MHP’nin tabanına ulaşamıyoruz. Çayırova MHP olarak Şekerpınar da bile üç tane program yaptık. Ak Parti ile birlikte olunca ise totalde altı yedi program yapmış oluyoruz. Bir de diğer partilere bakmak lazım. Şekerpınar’da CHP veya İYİ Parti, Saadet Partisi kaç program düzenlemiş bunu görmek lazım.”

“Ziyaretlerimiz Devam Ediyor”

“Sürekli sahada çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz EYT kardeşlerimizle de görüşüyoruz. Sorunu sıkıntısı olan partiden uzaklaşma sürecinde olan kardeşlerimizle de bir araya geliyoruz. Evlere ziyaretler yapıyoruz. Ziyaretlerimizde geçmeye çalıştığımız devlet sistemini insanlara anlatıyoruz. Neden bu sisteme geçmek istediğimizi söylüyoruz. Ramazan ayında 60-70 civarı program yapmıştık. Bunları çoğu parti yapamamıştır belki de.”

“HDP Neden Bu Bölgeden Aday Çıkarmadı”

“Çıkıp HDP’li Milletvekilleri Van’da atılan oy İstanbul’da ses getirecek diyor. Öte yandan Saadet ve CHP kalkıp bunlara destek veriyor. Çayırova, Gebze, Darıca ve Dilovası’nda HDP neden aday çıkarmadı. Kimi veya kimleri destekleyecek bunu bilmek ve görmek lazım. Bu kadar seçmen kime oy verecek? Bunun araştırılması ve öğrenilmesi gerekiyor. Neden aday çıkarmadıklarının bilinmesi gerekiyor.”

“CHP’liler Çıkıp Oylar Kürdistan’a Diyor”

“CHP’nin Türkiye genelinde birçok meclis üyesi adayları belediye başkan adayları HDP’li adaylar. CHP’liler çıkıp oylar kürdistana diyor. Bunlar kime hizmet ediyor bunun görülmesi ve seçmenin bunları bilmesi gerekiyor. Ezanı ıslıklayanların kimler olduğunu herkes biliyor. Kimse kimseyi kandırmasın.”

“Bunların Dertleri Belli”

“Bazı çevrelerin terk dertleri Tayyip bey ve Devlet Bahçeli olmuştur. Bunlar gitsin de ne olursa olsun diyorlar. Cumhur İttifakı’nın %52 almaması durumunda yine şer odakları ortaya çıkıp ekonomik kriz var deyip ülkeyi karıştırma çabasına girecektir. Bunu ilerde hepimiz göreceğiz. Ki zaten bu hep böyle olmuştur. Türkiye’de artık ihanet ortaklığı olmaması gerekiyor. Bizim asıl amacımız da zaten herkesin malumu kızıl elmadır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL