Bölgeye Değer Katanlar Ödüllendirilecek

Batıyakası Medya tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bölgeye Değer Katanlar Ödül Töreni bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirilecek. 17 Ekim Perşembe  akşamı, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan..

Bölgeye Değer Katanlar Ödüllendirilecek

Batıyakası Medya tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bölgeye Değer Katanlar Ödül Töreni bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirilecek.

17 Ekim Perşembe  akşamı, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Bölgeye Değer Katanlar Ödül Töreni saat 18:30’da başlayacak. Toprak Yatırım Danışmanlığı ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan tören iş, siyaset, spor ve sanat camiasını bir araya getirecek. 2 ay süren özel bir çalışmanın ardından belirlenen kategorilerde ödüle layık görülen isimlerin onure edileceği program bu yılda çok konuşulacak.  41 farklı ödülün dağıtılacağı ödül töreni için son hazırlıklarını tamamlayan Batıyakası Medya İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü, “Bu yılda bölgemize değer katan, sektöründe öncü olan marka ve isimlerini ödüllendireceğimiz bu özel geceye tüm halkımız davetlidir” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL