“Bu camiaya bir eser bırakmak istiyoruz”

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu  Başkanı Mehmet Elmas’dan kongre sonrası teşekkür açıklaması “Saygıdeğer  hemşerilerim değerli basın mensupları Yaklaşık 1 dönemi yönetim kurulu 1 dönemi başkan vekilliği bir dönemi başkanlık ve son..

“Bu camiaya bir eser bırakmak istiyoruz”

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu  Başkanı Mehmet Elmas’dan kongre sonrası teşekkür açıklaması

“Saygıdeğer  hemşerilerim değerli basın mensupları

Yaklaşık 1 dönemi yönetim kurulu 1 dönemi başkan vekilliği bir dönemi başkanlık ve son olarak ta tekrar başkanlığa layık görüldüğüm kısa adı KOGİDEF olan  Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonuna başta teveccüh ederek gelen işleri dolayısıyla telefonla arayarak katılamayan tüm delegelerimize şükranlarımı sunarım.
Bilindiği gibi 2007 de kurulan federasyonumuzun artık kalıcı bir binaya ihtiyacı var. Bu dönem Allah nasip ederse bu camiaya bir eser bırakmak istiyoruz. Yarından itibaren kolları sıvayıp yer tespiti ve fizibilite hazırlayıp hemşerilerimize sunacağız. Diğer yandan sosyal ve kültürel çalışmalarımızın 6 + 6 aylık planlamasını yapıp işe koyulacağız.
Yönetimimizde bir birinden değerli arkadaşlarımızla bu işlerin altından kalkacağımıza olan inancım tamdır.
Değerli hemşerilerim
Biz ünvanlarımızı bir kenara bırakıp tekrar kardeşlik hemşeri bilincini canlandırmak için herkese gideceğiz Her kesime de kapımız açık olacak. Kişilerle değil  işlerle uğraşan bir yönetim anlayışımız vardı ve yine aynı düsturda devam edeceğiz.
Kucaklayıcı yapıcı hedefleri yüksek ve kurumsal kalite prensibini benimseyeceğiz.
Tüm hemşerilerimizi bize destek olmaya davet ediyor pandemi dolayısıyla genel kurulumuza davet edemediğimiz saygıdeğer büyüklerimizin bizi anlayışla karşılaşmasını istirham ediyorum.

Her şey doğduğumuz yerden doyduğumuz şehre değer katmak olacak. Kalın Sağlıcakla.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL