Bu Gece Başka Gece

Kocaeli ve İstanbul Sinop Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği kültürel kaynaşma gecesi yoğun katılımlar gerçekleşti. Düzenlenen gecede Sinop’a ait tüm kültürel figürler kurulan platformda sergilendi. Programda konuşma yapan KOSİDEF Genel Başkanı Zekeriya..

Bu Gece Başka Gece

Kocaeli ve İstanbul Sinop Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği kültürel kaynaşma gecesi yoğun katılımlar gerçekleşti. Düzenlenen gecede Sinop’a ait tüm kültürel figürler kurulan platformda sergilendi.

Programda konuşma yapan KOSİDEF Genel Başkanı Zekeriya Demirkıran, dernek görevi yapmanın zorluğuna vurgu yaptı. Demirkıran konuşmasını Şöyle Sürdürdü ; “ Federasyon ve Dernek görevi yapmak oldukça zor bir iştir. Federasyonumuz yapılan çalışmalar neticesinde bu zaman kadar ulaşmıştır. İnsanların gönlünde yer tutmak çok önemlidir. Gök kubbede hoş bir seda bırakmak için çalışmaktayız. Federasyonumuz eksiklilerini gidermek için çalışıyoruz. Federasyon yerimizin alınması için çalışıyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız. Her zaman bir arada olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Genel merkez binamızın sağlanması ile sosyal faaliyetleri rahatlıkla yapacağız” dedi.

Çayırova Sinoplular Dernek Başkanı Muhammer Aydın da yaptığı konuşmada,“Bu yıl çok güzel bir dernek faaliyeti olmuştur. Hemşerilerimiz birbirine destek olmak durumundadır. Şehrimizde kültürümüzü yaşatmalıyız” ifadelerini kullandı. Programa, Geceye İç İşleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Kaymakamı, Çayırova Emniyet Müdürü, Kocaeli CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Siyasi Partilerin Adayları, Stk Başkanları ve İşadamları ve davetliler katıldı. Ayrıca İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım’ın gönderdiği çiçek gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL