BU KADARINA DA PES!

Saadet Partisi’nin bu güne kadar çıkardığı en dinamik adaylardan olan ve çalışmalarından ötürü adından sıkça kamuoyunda söz ettiren Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya, hakkında son zamanlarda yaşanan karalama çalışmalarına..

BU KADARINA DA PES!

Saadet Partisi’nin bu güne kadar çıkardığı en dinamik adaylardan olan ve çalışmalarından ötürü adından sıkça kamuoyunda söz ettiren Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya, hakkında son zamanlarda yaşanan karalama çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Çetinkaya’nın daha öncesinde İYİ Parti’den aday gösterilmesi, sonrasında ise Millet İttifakı ile birlikte İYİ Parti’nin Gebze’den adayını çekmesiyle Çetinkaya’da Saadet Partisi’nde siyasi çalışmalarına devam etme kararı almıştı. Her kesim tarafından başarılı bulunan ve adından sıkça söz ettiren Çetinkaya, bu çalışmaları yüzünden ulusal basının da gündemine gelmiş durumda. Belirli kesimlere açıkça destek veren bazı basın yayın kuruluşları şimdi de Türkiye gündemini bırakarak Gebze’de Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Burcu Çetinkaya’yı hedef almış görünüyor. Öyle ki Saadet Partisi’nin Gebze’de ve bölgemizde güçlenmesini istemeyen bazı çevrelerin bu karalama politikalarını ne için yaptıkları ise henüz bilinmemekte. Ulusal basında kendisi ve partisi adına çıkan asılsız haberlerle alakalı bir basın bildirisi yayınlayan Çetinkaya, Gebzelilerle gönül bağı olduğunu ve siyasi çalışmalarına Saadet Partisi’nde devam edeceğini söyledi. Konuyla alakalı Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya’nın açıklaması haberimizin devamında.

BASIN AÇIKLAMASI       

Ben Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya son günlerde ismini vermekten çekinmeyeceğim ahaber – Kanal7 – Yenişafak gibi ulusal basın organlarında şahsım ve Saadet Partisi hakkında çıkan asılsız haberlerle ilgili olarak bu açıklamayı yapma kamuoyunu doğru bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur.

“Kıymetli Gebzeliler”

“2011 yılından itibaren sağlık sektöründe doktor olarak Gebze halkına hizmet etmekteyim bu hizmetlerimin neticesinde Gebze halkı ile doktor hasta ilişkisinin ötesinde bir gönül birlikteliğimiz oluştu 2019 seçimlerde bu hizmeti Gebze’nin tamamına taşımak adına İYİ Parti’den gelen teklif üzerine Gebze Belediye Başkan Adayı oldum. Adaylığımız Gebze halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı halkımızdan büyük bir teveccüh görmeye başladık. Çalışmalarımız gayet iyi giderken halkın desteği yanımızdayken İYİ Parti ve CHP’’nin Gebze’de ittifak yapma kararı neticesinde adaylığım geri çekildi.”

“Ben yola Gebze halkına hizmet için çıktım Gebze için Gebze’de yaşayan herkes için hayallerim var hizmete susamış bir Gebze var. Bende de bilgi birikim deneyim ve en önemlisi hizmet aşkı ve Gebze’de yaşayan herkes gibi benimde yaşamış olduğum bu kente karşı sorumluluğum var. Bütün bu varları hayata geçirmek için Saadet Partisi’nin isteği doğrultusunda Saadet Partisi’nden Gebze Belediye Başkan adayı oldum.”

“Biz Saadet Partisi olarak Türkiye’nin bütün seçim bölgelerinde olduğu gibi Gebze’de de tek başımıza ittifak yapmaksızın seçimlere giriyoruz. Hamdolsun çalışmalarımızda halkımızın herkesiminden destek ve teveccüh görüyoruz. Bu destek ve teveccüh bir yerleri rahatsız etmiş olacak ki hakkımızda gerçek olmayan haberler ulusal basında dahi çıkmaktadır. Bu haberler aslında bizim seçimi kazanmaya yakın olduğumuzu göstermektedir. Biz bir seçime gidiyoruz seçimler hizmet yarışıdır. Bu yarışın azami siyasi nezaket ve siyasi centilmenlik içerisinde geçmesini istiyoruz. Bu güne kadar böyle davrandık bu günden sonrada kim ne yaparsa yapsın biz kirli siyasetin içerisinde olmadık olmayacağız şunu biliyoruz ki herkes kendisine yakışanı yapar biz Saadet Partisi olarak kendimize yakışanı yapmaya devam edeceğiz. Seçimler gelir geçer “ancak insan kaybederken bile centilmenliği elden bırakmamalıdır”

“Son olarak tekraren şunu ifade etmek isterim ki biz Saadet Partisi olarak Gebze’de seçime tek başımıza fakat bütün Gebze halkının desteğini alarak giriyoruz. Allah’ın izni halkımızın desteğiyle bu seçimi kazanarak Gebze’mizi hak ettiği yere getireceğiz.”

Kamoyuna saygıyla duyurulur.

 

Op.Dr. Burcu ÇETİNKYA

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL