“Bu karardan geri dönün”

Çayırova Belediyesinden zorlaştıran bir uygulama Geçtiğimiz aylarda zaten dar boğaza girmiş olan inşaat sektörüne bir darbede Çayırova Belediye meclisinden gelmiş. İnşaatlarına başlamak için ruhsat talebinde bulunan Müteahhitler bir sürprizle karşılaştı…

“Bu karardan geri dönün”

Çayırova Belediyesinden zorlaştıran bir uygulama

Geçtiğimiz aylarda zaten dar boğaza girmiş olan inşaat sektörüne bir darbede Çayırova Belediye meclisinden gelmiş.

İnşaatlarına başlamak için ruhsat talebinde bulunan Müteahhitler bir sürprizle karşılaştı. Temel açıp konteyner koymak isteyen Müteahhitten konteyner harcı talep edildi!

Çayırova belediye meclisinden geçen kararda 56 bin TL olan harç bedelleri %200 artarak 157 Bin tl ye yükseldi. Bununla da yetinilmeyip İnşaat alanına temel açıp işe başladıklarında çalışan işçilerin yemek yiyip üzerlerini değiştirecekleri yer olarak kullanılan konteynerler için de m2 başına 60,50TL harç alınması da eklenince Müteahhitler şaşkına döndü.

Bir süredir bıçakla kesilmiş gibi duran inşaat sektörünün kredi kullanımlarının artmasıyla açılması beklenirken bu uygulama ile Çayırova belediyesinin ne yapmak istediği merak konusu oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Müteahhitler “bizlerin iş yapmasını önlemeye çalışıyorlar. Bu kadar insafsızlık da fazla” diyerek yetkililerden bu karardan geri dönmeleri konusunda uyarıda bulundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL