Bu maça biletle değil kitapla giriliyor

TFF Üçüncü Lig 2. Grupta bitime üç hafta kala şampiyonluğun en güçlü adayı olan Darıca Gençlerbirliği, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor maçında ihtiyacı olan okullar için kitap..

Bu maça biletle değil kitapla giriliyor

TFF Üçüncü Lig 2. Grupta bitime üç hafta kala şampiyonluğun en güçlü adayı olan Darıca Gençlerbirliği, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor maçında ihtiyacı olan okullar için kitap kampanyası düzenliyor.

Düzenlenen kampanya çerçevesinde kampanyaya destek amaçlı bir kitap getiren taraftarlar maça ücretsiz olarak girebilecekler. Son üç maça girilirken en yakın rakibinin üç puan önünde bulunan ve 10 yıl aradan sonra şampiyon olarak yeniden ikinci lige yükselmek isteyen Darıca Gençlerbirliği’nde hafta sonu oynanacak olan Anagold 24 Erzincanspor maçı için tüm şehir adeta seferber olmuş durumda. Kulüp yönetiminden taraftarına, esnaflardan vatandaşlara kadar herkes bu önemli maçı beklerken, kulüp yönetimi de önemli bir kampanyaya imza atarak, hafta sonu oynanacak maç öncesi kitap kampanyası düzenledi. “Bir Kitapta Sen Getir” isimli kampanya çerçevesinde ihtiyaç sahibi okullara bağışlanmak üzere maça gelirken bir kitap getiren izleyicilerden maç ücreti alınmayacak.

 KARABACAK’TAN DAVET VAR

Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, şampiyonluk parolasıyla çıktıkları ligde takıma olan inançlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini ifade ederek hafta sonu final niteliğinde oynayacakları Anagold 24 Erzincanspor maçına tüm bölge halkını davet etti.

Başkan Karabacak, “ilçemizdeki birlik ve beraberlik tablosu bize ikinci lig hedefimize varmak için güç veriyor. Bugüne kadar hep birlikte başarısı için ter döktüğümüz kulübümüzün önümüzdeki maçları da kazanarak ikinci lige çıkacağımıza inancımız tam. Bu zorlu süreçte başta ilçemizdeki sporseverler olmak üzere, Gebze, Çayırova, Dilovası ve Kocaeli’nin diğer ilçelerinden herkesi bu coşkuyu yaşamak üzere 22 Nisan Pazar günü saat 15:30’da Darıca Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği – Anagold 24 Erzincanspor maçına bekliyorum.” diyerek sporseverleri ve bölge protokolünü bu önemli maça davet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL