Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bu Masada Sadece İş Konuşulacak! | Kocaelide Bugün

Bu Masada Sadece İş Konuşulacak!

Müstakil Sanayici İş adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, İş geliştirme masaları toplantısında bir araya geldi. Ticaretin ön planda olacağı, ilki gerçekleştirilen iş geliştirme masaları toplantısında konuşma yapan Şube Başkanı Nihat..

Bu Masada Sadece İş Konuşulacak!

Müstakil Sanayici İş adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, İş geliştirme masaları toplantısında bir araya geldi.

Ticaretin ön planda olacağı, ilki gerçekleştirilen iş geliştirme masaları toplantısında konuşma yapan Şube Başkanı Nihat Yıldırım;

“ Müsiad Gebze Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonumuzun gerçekleştirdiği, İş Geliştirme Masaları toplantımızda hepinizi saygıyla selamlıyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Biliyorsunuz, Kasım ayı itibariyle, Müsiad Gebze şubemizin 22 Yılını, MÜSİAD Gebze başkanlığımın ise 22 Ayını geride bıraktık.

Bu vesileyle, Kurucu Şube başkanlarımızdan en son üyemize kadar bu yolda emeği geçen, bize destek veren herkese teşekkür ediyor, vefat edenlere Cenab-ı Hak’dan rahmet diliyorum.

22 yıl önce umutla ve inançla ekilen bir fikir tohumu, bugün gölgesi bütün dünyaya yayılan bir ağaç oldu.Bugün, yine bu ağacın gölgesi altında bir araya geliyoruz.bir araya gelmek, dostluk kurmak, ortaklıklar başlatmak önemli.Çünkü, hep birlikte, Türkiye dediğimiz bu kutlu vatanı teşkil ediyoruz.Aramızdaki ilişkilerin artması, bedenimizdeki kan dolaşımının hızlanması gibidir.

Biliyorsunuz, Kan dolaşımı ne kadar olması gerektiği ölçüde hızlıysa, beden o kadar sağlıklı, o kadar kuvvetli, o kadar dirençlidir. Çünkü, kan gelen yere can gelir.

Değerli üyelerimiz,
Başlangıçlar önemlidir, Müsiad Gebze şubemize can getirecek toplantımızı gerçekleştiren Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyon Başkanımız Cihat Beyaz’a ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL