“Bu milletin derdine derman olması mümkün değildir”

İktidarın Bu Millete Vereceği Bir Şey Kalmadı   Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, yeni yılla birlikte başlayan zam yağmuruna, “Yeni yıla zamlarla giriyoruz. Elektriğe yüzde 50 ila..

“Bu milletin derdine derman olması mümkün değildir”

İktidarın Bu Millete Vereceği Bir Şey Kalmadı

 

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, yeni yılla birlikte başlayan zam yağmuruna, “Yeni yıla zamlarla giriyoruz. Elektriğe yüzde 50 ila yüzde 130 zam, Doğalgaza konutta yüzde 25, sanayide yüzde 50 zam. Akaryakıta her gün zam. Bu zihniyetle mevcut iktidarın, bu milletin derdine derman olması mümkün değildir.” sözleriyle tepki gösterdi.

2022 yılının milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, maddi ve manevi sıkıntılardan kurtuluş yılı olması Allah c.c den temenni ediyorum. Ülkemizin ekonomi alanındaki kronik yapısal problemleri nedeniyle yani, yerli-milli üretim ve ihracatımızın yeterli olmaması nedeniyle, katma değerli ürün üretimimiz ve ihracatımız olmaması nedeniyle, bir diğer deyişle, yıllardır sürdürülen borç-faiz-beton-çimento ekonomisi yüzünden, doğal olarak döviz kurları 2021 yılında patladı.

Yeni yıla zamlarla girişimiz bunu en açık bir şekilde ortaya koyuyor. Elektriğe konutta yüzde 50 ila yüzde 130 zam. Doğalgaza konutta yüzde 25, sanayide yüzde 50 zam. Akaryakıta zam. ‘Zam, vergi, borç, faiz ekonomisi’ diye yıllardır söylüyoruz. Maalesef iktidarın anlayışı değişmiyor. Gelir kaynakları değişmiyor. Bir kaynak lazım olduğu zaman ya yüksek faizli düşük vadeli dış borç alacaksın ya elimizdeki varlıkları satacağım ya da milleti sıkıp suyunu çıkartacağım’ bu zihniyetle mevcut iktidarın milletin derdine derman olabilmesi mümkün değildir’ ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in Açıklaması CHP’nin Genetik Yapısının Tezahürü

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Kur’an Kurslarına yönelik ‘orta çağ’ söylemine de sert tepki gösteren Engin Kılıç; CHP’li ismin haftalık basın toplantısında dile getirdiği talihsiz ifadeler, 28 Şubat jargonuyla oluşturulmuş CHP’nin genetik yapısının tezahürüdür. Ne kadar makyaj yapsalar da ne kadar kıyafet değiştirseler de doğuştan gelen genetik özellikler değişmiyor.  1000 sene İslam’a bayraktarlık yapmış aziz milletimizin evlatlarına din eğitimi verilmesini, Kuran öğretilmesini çağdışılık olarak nitelemek hiç kimsenin haddine değildir! Bu millet 6 asır İslam’la yücelmiş ve tüm dünyaya bu sayede adaletle hükmetmiştir. Bu gibi açıklamalar Sayın Kılıçdaroğlu’nun dindar-muhafazakâr seçmene yönelik ılımlı mesajlarını ve helalleşme projesini de yerle bir etmektedir. İlk önce helalleşme konusunu kendi arkadaşlarına anlatması lazım. Bu Çıkışlar Ak Parti iktidarının da fazlasıyla işine gelmektedir. Yeniden Refah Partisi olarak CHP Grup Başkanvekili tarafından dile getirilen bu zihniyeti Kur’an öğretimine ve din öğretimine karşı sergilenen bu yaklaşımı şiddetle kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL