” Bu müstesna geceler hepimiz için birer fırsattır”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Mevlit Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.  Korkmaz, yayımladığı mesajda, “Manevi huzur olmadan maddi huzuru bulmak mümkün değildir. Peygamber Efendimiz sadece İslam alemi için değil..

” Bu müstesna geceler hepimiz için birer fırsattır”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Mevlit Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

Korkmaz, yayımladığı mesajda, “Manevi huzur olmadan maddi huzuru bulmak mümkün değildir. Peygamber Efendimiz sadece İslam alemi için değil bütün insanlık için bir kurtuluş müjdesidir. Adaletle yönetilen, barış ve huzur dolu bir dünya, ancak O’nun getirdiği ilahi prensipler üzerine inşa edilebilir. Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (SAV)’in doğum yıldönümünü idrak ettiğimiz bu gece, İslam’ı tam manasıyla anlamak ve şuurlanmak için bir fırsattır. Bu gece vesilesiyle herkesi Peygamber Efendimizin örnek hayatını ve mücadelesini yeniden hatırlamaya davet ediyorum. Bu müstesna geceler hepimiz için birer fırsattır. Peygamber Efendimizin güzel ahlakını, örnek hayatını ve eşsiz mücadelesini örnek almalı, insanlığın kurtuluş reçetesi olan ilahi prensiplerini hayatımıza hakim kılmak için çalışmalıyız. Bugün ırkçı emperyalizmin esareti altında, kan ve gözyaşına boğulmuş insanlığın kurtuluşu ancak O’nun rehberliği ile mümkün olacaktır” dedi.

Korkmaz; Bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiş, uğruna kâinatın yaratıldığı Sevgili Peygamberimizin doğum yıl dönümlerinde ve hayatımızın her döneminde, O’nun örnek hayat çizgisini, söz ve davranışlarını uygulayıp yaşayabilmek, hiç şüphesiz ki; milletimizin O’na olan engin sevgi ve bağlılığının bir ifadesi olacaktır. Tüm insanlığı karanlıktan aydınlığa çıkartan ve katılaşmış kalpleri yumuşatan böyle müstesna bir Peygamberin ümmeti olmaya layık olmak ve Peygamber sevgisini gönüllerimize sirayet etmesini ve kök salmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinin bütün insanlığa rahmet ve bereket, dünyamıza huzur getirmesini Yüce Allah’tan temenni eder, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kandilini en içten dileklerimle tebrik ederim.”dedi

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL