Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bu yıl da gerçekleştiriyorlar | Kocaelide Bugün

Bu yıl da gerçekleştiriyorlar

Trabzonlu Gençlerden 300 ramazan kolisi yardımı! Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Ayar tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi yardımı, bu yıl da gerçekleştiriliyor…

Bu yıl da gerçekleştiriyorlar

Trabzonlu Gençlerden 300 ramazan kolisi yardımı!

Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Ayar tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi yardımı, bu yıl da gerçekleştiriliyor.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları, bu yıl toplanan yardımlarda hazırladıkları 300 ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırma başladı. Önceki akşam oluşturduğu ekiple, 100 ihtiyaç sahibi aileye gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışarak ramazan kolisi ulaştıran Abdulkadir Ayar başkanlığındaki Trabzonlu Gençler, geriye kalan 200 ramazan kolisinin dağıtımını da sürdürüyor.

YARDIMLAŞMA ÖNEMLİ

Trabzonlu gençler olarak sosyal sorumluluğun her zaman bilincinde olduklarını söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Ayar, “Trabzonlu gençler olarak, her yıl ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için organize ettiğimiz yardım kampanyamıza hayırseverler büyük katkı sağlıyor. İş insanlarımızın yanı sıra; öğretmen, işçi ve küçük esnaflarımız imkânları doğrultusunda bizlerin organize ettiği yardım kampanyasına destek oldu. Bizde onların bu destekleriyle topladığımız paralarda ramazan kolileri oluşturduk. Yaklaşık 300 ramazan kolisi hazırlattık. Ekibimle beraber dağıtımlara başladık. Yapılan bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Yardımseverler bizlere ulaşarak, destekte bulunabilir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

EKİBİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Öte yandın Başkan Abdulkadir Ayar, teşkilat başkanı Enes Sarı, gençlik kolları yönetiminde yer alan murat Aksoy, başkan yardımcısı Esra Göncü ve tüm ekibine gece gündüz demeden yardımları ulaştırmada gösterdikleri gayretten dolayı ayrıca teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL