Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Bu Zafer Tüm Milletimizindir" | Kocaelide Bugün

“Bu Zafer Tüm Milletimizindir”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı Kurtuluş Savaşımız, tarihte eşsiz ve uluslara örnek olacak bir yere taşınarak 30 Ağustos günü Zafer Bayramı ile taçlanmıştır. Bu zafer..

“Bu Zafer Tüm Milletimizindir”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Kurtuluş Savaşımız, tarihte eşsiz ve uluslara örnek olacak bir yere taşınarak 30 Ağustos günü Zafer Bayramı ile taçlanmıştır.

Bu zafer tüm milletimizindir.

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yıllarca süren savaşlar ve diplomasi zaferleri sonrasında yokluk, yoksulluk ve sahipsiz bırakılmış bir toplumu ve vatanı Dünyanın göz bebeği haline getirmişlerdir.

Bugün ne yazık ki bazı yöneticiler tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı için gaflet içinde “toplumun her kesimini ilgilendiren bir olay değildir” denilse de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Yerli, Milli ve toplumun her kesimini kapsayan tarihi bilince sahip bir olaydır.

Zafer Bayramı, bağımsızlığı şiar edinmiş, vicdanını, yaşamını, vatanını her şeyin üzerinde tutmuş, “Ya İstiklal, Ya Ölüm” parolasıyla yedi düvele karşı savaşan milli kahramanlarımızın bizlere bıraktığı en büyük ruhtur.

Bu ruha, bu emanete sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur.

Ülkemizi, bizlere hedef gösterilen muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için yapmamız gereken, önce Kurtuluş Savaşımızdaki ruha ve birlikteliğe sahip olmaktır…

İnanıyoruz ki vatan ve millet çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutan Türk gençliği bu kutsal emanetlere en iyi şekilde sahip çıkacaktır. Çünkü “Zafer İnananlarındır”

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL