Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bülent Arınç hakkında bomba iddia | Kocaelide Bugün
Genel

Bülent Arınç hakkında bomba iddia

Eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la geçen hafta cami açılışındaki samimiyeti oldukça dikkat çekmişti. Peki Bülent Arınç yeniden aktif siyasete dönüyor mu? Arınç’tan bu..

Bülent Arınç hakkında bomba iddia

Eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la geçen hafta cami açılışındaki samimiyeti oldukça dikkat çekmişti. Peki Bülent Arınç yeniden aktif siyasete dönüyor mu? Arınç’tan bu soruya yanıt geldi. Öte yandan Ahmet Hakan ise, Bülent Arınç hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Kanal D Haber’e konuşan Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la birlikte katıldığı açılışlarla ilgili olarak, “Hakkımızı iade etti. Partimle aidiyetimi kesmişlerdi, şu an partiyle olan aidiyetimiz de kuruldu.. ‘Afyon’daki toplantıya da geleceksiniz, partinin kurucusu olarak da partide her zaman söz sahibi olacaksınız’ dediler. Buna teşekkür ettim, Sayın Cumhurbaşkanımıza da. Aktif siyaset yapmamak üzerine bir kararım var. Şartlar ne getirir ne götürür farklı bir teklif olursa da ben bu kararımı onlara iletirim, sonra verilecek karar ne olur onu da birlikte görürüz” dedi.

Öte yandan Erdoğan-Arınç samimiyetini köşesine taşıyan Ahmet Hakan, “Bülent Arınç neden yeniden gözde oldu?” diye sordu.

Abdullah Gül ve arkadaşları denebilecek ekibin en önemli isminin Bülent Arınç olduğunu vurgulayan Ahmet Hakan, “Olmaz ya…Diyelim ki oldu. Abdullah Gül ve arkadaşları, önümüzdeki süreç içinde bir şeyler yapmaya kalkıştılar. Mesela kafayı çıkarıp ayrı bir hareket başlattılar. Hah! İşte öyle bir durumda… Ekibin en önemli ismi Bülent Arınç’ın Gül ve arkadaşlarından ayrılması, tercihini Reis’ten yana yapması gerekiyor. Bülent Arınç’ın yeniden gözde olmasının temel nedeni işte bu” iddiasını ortaya attı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL