Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Büyük Zafer’in 96’ncı yılı Kocaeli’nde büyük coşkuyla kutlandı

Bağımsızlık inancımızı, hür ve müstakil yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz Büyük Zafer’in 96’ncı yıldönümü ilimizde düzenlenen törenlerle büyük coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı programına; Vali..

Büyük Zafer’in 96’ncı yılı Kocaeli’nde büyük coşkuyla kutlandı
Bağımsızlık inancımızı, hür ve müstakil yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz Büyük Zafer’in 96’ncı yıldönümü ilimizde düzenlenen törenlerle büyük coşkuyla kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı programına; Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekilleri; Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Fatma Kaplan Hürriyet, Cemil Yaman,  Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Hasan Gündüz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Beyazıt Tanç, İl Emniyet Müdür Vekili Ercan Tarran, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, askeri erkan, Muharip Gaziler, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri;  İzmit Atatürk Heykeli’nde çelenklerin sunulması ile başlandı. Kocaeli Valiliği, Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığının çelenk sunumunun ardından  saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Çelenk Sunma Töreninin sonra  Vali Hüseyin Aksoy,  Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Valilik  Karamürsel Alp toplantı salonunda tebrikleri kabul etti.
Kocaeli Valisi Aksoy ve beraberindeki protokol daha sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerine geçtiler.
30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerine; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Kocaeli Milletvekilleri; Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Fatma Kaplan Hürriyet, Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız ve eşi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Hasan Gündüz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Beyazıt Tanç, İl Emniyet Müdür Vekili Ercan Tarran, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, askeri erkan, şehit ve gazi yakınları, Muharip Gaziler ile vatandaşlar katıldı.
Vali Aksoy beraberinde Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte  törene katılan vatandaşları selamlayarak, 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri adına Deniz Binbaşı Hikmet Girgin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.
Atılım Anadolu Lisesi Öğrencilerinden İnci Yerli “Akdeniz’e Doğru”  ve Niyazi Dokuzlar’ın “Asker Koşması” adlı şiirlerinin okumasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının gösterisi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin Ege yöresine ait halk oyunları gösterisi büyük beğeniyle izlendi ve  geçit töreni ile program tamamlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL