Büyükakın Kandıra Muhtarları ile bir araya geldi

Büyükakın, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve beraberindeki heyetle..

Büyükakın Kandıra Muhtarları ile bir araya geldi

Büyükakın, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Organik tarımdan ata tohumun önemine, eko turizm konseptinden turizmin tüm başlıklarına kadar birçok konunun görüşüldüğü birliktelikte, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle Kandıra’nın köylerine ulaşılabilirliğinin arttığı vurgulandı. “Kandıra’nın merkezinde ve köylerinde çok iş yaptık ancak daha çok işimiz var” diyen Başkan Büyükakın, “Kandıra ilçemiz içinde önemli olan turizm master planı ile kentimizi adım adım planlayacağız. Köylerimizin geldiği seviyeyi daha yukarılara çıkarmak için muhtarlarımızla birlikte çalışacağız” dedi.

“KÖYLERİMİZİN KALKINMASINA VE GELİŞMESİNE KATKI SUNACAĞIZ”

“Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyetlerden dolayı köylerinde yaşayan vatandaşların selamlarını getirdik” diyen dernek başkanı Musa Yener ve konuk muhtarlar, kendilerine gösterdiği samimi ilgisi nedeniyle Başkan Büyükakın’a teşekkür ederken, “Sizin enerjinizi köylerimize götüreceğiz. Muhtarlar olarak çok çalışacak, büyükşehir belediyemizle birlikte köylerimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunacağız” ifadelerini kullandı. Muhtarların nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Köylümüze destek olmak aynı zamanda üretime de destek olmaktır. Büyükşehir olarak hizmetlerimiz bir taraftan sürerken köylerimizin kalkınmasında tarımı çok önemsiyoruz” açıklaması da yaptı.

“MUHTARLARIMIZIN DESTEĞİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

“Büyükşehir Belediyesinin köylerdeki gözü kulağı, eli kolu olan muhtarlarla birlikte milletimize hizmet edeceğiz” şeklinde konuşan Başkan Büyükakın, “Muhtarlarımızdan gelen talep ve önerileri hızlı bir şekilde planlayacağız. Her daim daha iyisini yapmak için çalışacağız. Muhtarlarımızın desteğine çok önem veriyoruz. Birlikte çok iş yapacağız. Kandıra ilçemizin altyapı ve üst yapısına dönük atılacak her adımı muhtarlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kaydetti. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL