Büyükgöz, “Çözüm odaklı olacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti. Gümüşhaneliler ile buluşan Büyükgöz, “Gebze’nin mahallelerinde belirli periyotlarla halk meclisleri yaparak sizlerle..

Büyükgöz, “Çözüm odaklı olacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze Arapçeşme Mahallesi’nde bulunan Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti. Gümüşhaneliler ile buluşan Büyükgöz, “Gebze’nin mahallelerinde belirli periyotlarla halk meclisleri yaparak sizlerle buluşacağız. Burada ihtiyaç duyulan konuları direk olarak dinleyecek, aktarılan konuların çözümü noktasında çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

 “KAYNAKLARI DOĞRU KULLANACAĞIZ”

Gebze’de hayata geçirilecek projelerin özenle yapılacağını dile getiren Büyükgöz, “Seçim beyannamemizde birçok proje açıkladık. Fiziki projeleri hayata geçirirken sade, kullanılabilir ve mütevazi binalar olmasına özen göstereceğiz. Sizlerin vergileriyle oluşturulan bütçeyi doğru kullanacak, tek bir kuruşu dahi heba etmemek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL