Büyükgöz Sivaslılara konuk oldu

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze bölgesi Sivaslılar Derneği’ne konuk oldu. İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte derneğin düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısında Sivaslılarla bir araya..

Büyükgöz Sivaslılara konuk oldu

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze bölgesi Sivaslılar Derneği’ne konuk oldu. İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte derneğin düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısında Sivaslılarla bir araya gelen Büyükgöz, Gebze’de hayata geçirilmesi hedeflenen projeleri anlatarak Sivaslılardan destek istedi.

 GEBZELİLER SANDIKTA GEREKEN CEVABI VERECEKTİR

Programda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Anadolu coğrafyasında onlarca medeniyet kuruldu fakat her biri yok oldu. Ama Sultan Alpaslan’ın 1071 yılında açmış olduğu kapıyla Anadolu’da bağımsızlığımızı devam ettiriyoruz. Bu ülkenin bekası önemli. Bu seçimle ilgili Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli bu beka mücadelesinde bir araya geldiler. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bazı çevreler bu seçimleri bir kaos ortamına dönüştürmeye çalışıyorlar. Sivaslı Yiğidolar’ın ve Gebzeli seçmenin gereken cevabı sandıkta vereceğine inanıyorum” dedi.

HALKIN RAZI OLDUĞU BİR BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada, “Halkımızın göstereceği teveccühle 1 Nisan’da göreve gelmemiz durumunda neyi nasıl yapacağımızı düşünmek konusunda zaman kaybetmeyeceğiz. 33 yıldır ülkemizin birçok yerinde projeler imza atmış, 10 yıl önce Gebze’de belediye başkan yardımcılığı yapmış bir kardeşiniz olarak ‘Nerede kalmıştık’ diyerek hizmet etmeye başlayacağız. Gebze’de hakkın ve halkın memnun olacağı bir belediyeciliği ortaya koymak için çaba göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu tevazu, samimiyet ve gayret ilkesiyle hareket ederek projeler üretip Gebzeli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Projelerimiz asırlara hükmeden ama sade ve fonksiyonel yapılar olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL