Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Büyükgöz,Bakan Karaismailoğlu’nu Ağırladı | Kocaelide Bugün

Büyükgöz,Bakan Karaismailoğlu’nu Ağırladı

Bakan Karaismailoğlu’ndan  Büyükgöz’e Ziyaret Bir dizi program için Gebze bölgesine gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan..

Büyükgöz,Bakan Karaismailoğlu’nu Ağırladı

Bakan Karaismailoğlu’ndan  Büyükgöz’e Ziyaret

Bir dizi program için Gebze bölgesine gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan Gebze Belediyesi’ne ziyaret. Bir dizi program için Gebze bölgesine gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ilk olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu belediyeye gelişinde; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, il ve ilçe protokolüyle birlikte karşıladı.  Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Gebze ve belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme ve sunumda bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı ve hediye takdiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL