Büyükgöz’den Büyükakın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye meclis üyeleriyle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gebze’de bulunan Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen hayırlı olsun ziyareti sırasında..

Büyükgöz’den Büyükakın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye meclis üyeleriyle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gebze’de bulunan Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen hayırlı olsun ziyareti sırasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e AK Parti Gebze İlçe Başkan yardımcıları Emrullah Bilgin, Hakan Kaplaner ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a görevlerinde başarılar dileyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “İnşallah yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte Gebze’miz ve bölgemiz için hayırlı işlere imza atacağız. Ortak gayemiz hizmet. Bu doğrultuda gerçekleştireceğimiz çalışmalarda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da ziyaretleri için Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL