Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Büyükşehirli İlbilgi’den Tam İsabet” kilitlendi Büyükşehirli İlbilgi’den Tam İsabet | Kocaelide Bugün
Dünya Güncel Manşetler Spor

Büyükşehirli İlbilgi’den Tam İsabet

İtalya’nın Porpetto kentinde 16-17 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Genç Erkekler Trap Dünya Kupası müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı genç sporcusu Murat İlbilgi çıtayı gittikçe yükselterek üçüncülük kürsüsüne çıktı. Eleme..

Büyükşehirli İlbilgi’den Tam İsabet

İtalya’nın Porpetto kentinde 16-17 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Genç Erkekler Trap Dünya Kupası müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı genç sporcusu Murat İlbilgi çıtayı gittikçe yükselterek üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Eleme atışlarında iyi bir performans sergileyen KağıtsporluMurat İlbilgi, 125 atışın 113 ünü isabet ettirince finale kalmayı başardı.  Final atışlarına yükselen altı sporcu arasında sırt numarasına göre altıncı sırada olan Murat İlbilgi İspanyol ve İtalyan rakipleriyle yarıştı. Final serisinde 40 atışın 36 sında isabetli atış yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün genç atıcısı Murat İlbilgi üçüncülük kürsüsüne çıkmaya hak kazandı. İlbilgi sırt numarası dezavanjından dolayı şampiyonluğu kaçırdı. Murat ile beraber finalde 36 isabetli atış yapan sporcular ilk iki dereceyi paylaştı.

Tecrübe Kazandıkça Yükseliyor 

Atıcılık hayatına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nde başlayan İlbilgi 2015 yılında da Avrupa Gençler Takım Şampiyonluğu sevincini hem kendine hemde bizlere yaşatmıştı. Bununla beraber Kocaeli’nin yetiştirdiği bir değer olan Murat İlbilgi, 13 yaşında hocası Ali Emre Güray ile birlikte başladığı atıcılık sporunda daha çok önemli başarılara imza atacak gibi duruyor.​

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL