Çağdaşkent Semt Meydanı Törenle Açıldı

Çayırova Belediyesi’nin meydan projeleriyle sosyal yaşam alanlarını oluşturduğu uygulamasına yeni bir meydan ve sosyal tesisler daha eklendi.  Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesislerimizin tanıtım ve açılışı yapıldı. Açılışta Çayırova Kaymakamı..

Çağdaşkent Semt Meydanı Törenle Açıldı

Çayırova Belediyesi’nin meydan projeleriyle sosyal yaşam alanlarını oluşturduğu uygulamasına yeni bir meydan ve sosyal tesisler daha eklendi.  Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesislerimizin tanıtım ve açılışı yapıldı.

Açılışta Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Belediye meclis üyeleri, Dernek başkanları, Muhtarlar ve  vatandaşlar katıldı.

Törende çocuklar halk oyunları sergiledi.

Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Kaymakam Hasan Gözen’in konuşmalarının ardında açılışa geçildi.

Belediye Başkanı Şevki Demirci,çevresinde çocuk oyun alanları bulunan, yürüyüş ve piknik alanlarıyla bütünleşen Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesislerin estetik bir yapıya ve görünüme sahip olduğunu ve projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Çağdaşkent Mesire Alanı içerisinde oluşturulan meydanın simgesi ise 8 metrelik saat kulesi oldu.

Açık ve kapalı alanlara sahip, 500 kişi kapasiteli olarak meydanın içerisinde inşa edilen ve hizmete sunulan sosyal tesis, iç tasarımı ve renkli görünümüyle büyük ilgi gördü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL