Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Çağımızın mazlumları kadınlar yani Annelerdir" | Kocaelide Bugün

“Çağımızın mazlumları kadınlar yani Annelerdir”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Hanım Kollarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Kılıç Anneler Günü ile ilgili açıklama yaptı; “Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise anne olarak kadındır. Maalesef..

“Çağımızın mazlumları kadınlar yani Annelerdir”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Hanım Kollarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Kılıç Anneler Günü ile ilgili açıklama yaptı;

“Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise anne olarak kadındır. Maalesef yaşadığımız vahşi kapitalist dünyada en çok ihmal edilen de yine kadındır. Çağımızın mazlumları kadınlar yani Annelerdir. Bir toplumda huzur ve refahın olabilmesi, sağlıklı nesillerin yetişebilmesi için toplumda anneye hak ettiği değerin verilmesiyle olur. Çünkü bir ömrün temeli anne eliyle atılır. Gelecek annelerin yetiştirdiği evlatlarla kurulur. Anne bir evlat yetiştirir. Zalim olur. Zulüm yapar, başa bela olur. Anne bir evlat yetiştirir. Umut olur. Toplumu ifsattan ve zulümden kurtaran Musa olur.

Şuurlu, milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve evladına da bu şuuru aktaran bir annenin terbiyesinden geçen genç, bir millet için en büyük kıymettir. Önemi herkes tarafından bilinen dile getirilen anne, kapitalist dünya sistemde dertlerine çözümler bulunmak, yaraları sarılmak yerine bir günde anmakla geçiştirilir durumdadır. Batı anneler günü gibi günlerde, yeryüzünde açtığı her yarayı sanki sarmış gibi takdim etmektedir. Herkesin bildiği gibi anneye asıl değerini veren, insana değer veren, hayatı sadece bu dünyadaki hayattan ibaret göremeyen, ahireti gündemimize getiren dinimizdir. Batı 365 günden sadece bir günü anneye ayırırken, dinimiz “Cenneti” annelerin ayağının altına sermiştir. Bizlere de bu değer çerçevesinde annelerimize “öf” bile demeyecek şekilde davranmamızı emretmiştir. Fakat her gün medyada gördüğümüz haberler, yaşadığımız olaylar bu şekilde gerçekleşmediğini her zaman ortaya koyuyor. Ülkemizde aile tahrip ediliyor. Oysa aile bir toplumun en önemli yapı taşıdır. Bu yapı taşının manevi gücü anneden gelir. Annenin gücü aileye, ailenin gücü topluma, toplumun gücü dünyaya yansır.

Bu gerçekliğe binaen Anayasamız ailenin korunmasını devlete zorunlu bir görev olarak vermesine rağmen bu görev sürekli ihmal edilmektedir. Vahşi kapitalizm ve ırkçı emperyalizm karşısında barış, kardeşlik ve merhamet için gayrete eden, şahsiyetli, fedakâr ve cefakâr annelerin emeğiyle; Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya kurulacaktır.

Bu vesile ile bütün annelerimizin anneler gününü kutlar, Refahlı günlere birlikte ulaşmayı dileriz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL