Çamkerten ‘Çalışan Gazeteci’ Uslu’yu Ağırladı

GEBZE TV 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde  Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Gebze Yeni Haber Gazetesi Muhabiri Aktan Uslu’yu ekranda konuk etti. GEBZE TV Kurucusu ve Kocaeli’ de Bugün Gazetesi İmtiyaz..

Çamkerten ‘Çalışan Gazeteci’ Uslu’yu Ağırladı

GEBZE TV 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde  Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Gebze Yeni Haber Gazetesi Muhabiri Aktan Uslu’yu ekranda konuk etti.

GEBZE TV Kurucusu ve Kocaeli’ de Bugün Gazetesi İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ile birlikte GEBZE TV ekranında konuk olan Uslu`, gazetecilik, yerel gazeteler, basının problemleri gibi bir çok konuda sohbet ettiler.

İzleyicilerden gelen soruları da cevaplayan Aktan Uslu “böyle özel bir günde GEBZE TV olarak canlı yayında izleyicilerle birlikte olmanın mutluluğu ile tüm emekçi gazetecilerin gününü kutluyorum ve programdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İbrahim Çamkerten ise ” böyle özel bir günde basın emekçisi ‘çalışan gazeteci’ olarak sizle bu güzel programı yapmak bu vesile ile gazeteciler gününü kutlamak fırsatımız oldu. Katkınızdan ötürü teşekkür ediyorum, sizin ve tüm çalışan gazeteci arkadaşlarımın gününü kutluyorum”dedi.

Canlı yayınlanan program hoş ve samimi bir şekilde bir saati aşkın bir süre devam etti.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL