Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Çamkerten Kaymakam Gözen'i Ziyaret Etti | Kocaelide Bugün

Çamkerten Kaymakam Gözen’i Ziyaret Etti

Gebze TV kurucusu ve Kocaeli’de Bugün imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i makamında ziyaret etti. Gebze TV kurucusu ve Kocaeli’ de Bugün imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten yayın hayatına..

Çamkerten Kaymakam Gözen’i Ziyaret Etti

Gebze TV kurucusu ve Kocaeli’de Bugün imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i makamında ziyaret etti.

Gebze TV kurucusu ve Kocaeli’ de Bugün imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten yayın hayatına başlayan Gebze TV ile ilgili olarak Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e bilgi sunumunda bulundu. Çalışmalar ve programlar hakkında açıklamalarda bulunan Çamkerten, Kaymakam Hasan Gözen’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Gebze  TV  yayınlarının bölgemize getireceği katkıları önemsediklerini belirten Kaymakam Gözen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Gebze TV’ye yayın hayatında  başarılar diledi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL