Çamkerten, ‘Önyargıları Kırıyoruz’

“Çayırovalı seçmenin kalbine dokunmaya devam edeceğiz” Çayırova’ya değer katma konusunda adından sıkça söz ettiren ve son gerçekleşen yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi saflarında bölgemizden meclis üyesi adayı olarak seçimlere giren..

Çamkerten, ‘Önyargıları Kırıyoruz’

“Çayırovalı seçmenin kalbine dokunmaya devam edeceğiz”

Çayırova’ya değer katma konusunda adından sıkça söz ettiren ve son gerçekleşen yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi saflarında bölgemizden meclis üyesi adayı olarak seçimlere giren Kocaeli’de Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Çamkerten, CHP Çayırova eski İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya ve yine CHP İl Yöneticisi Av. Hüsamettin Polat ile bir araya geldi.

Çetin Hartamacı’nın daveti üzerine katıldığı yemek sonrası açıklamalarda bulunan Çamkerten, bölge siyasetinin yeniliklere gebe olduğunu söyledi. Yenilikçi bir anlayışın Çayırova’da hakim olacağını, bu hakimiyetin ve yeniliğin Çayırova’yı ağır aksak yürüyüşten koşar adım ilerlemeye teşvik edeceğini belirtti.

‘Önyargılar Kırılıyor’

Partinin son zamanlarda yaşadığı gelişmeleri ve değişimleri değerlendiren Çamkerten, Çayırova’da farklı bir ivme kazandıklarını ve bu sayede Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan ön yargıların kırılmaya başladığını dile getirerek, kendisi ve yönetimdeki arkadaşları ile birlikte Çayırovalı seçmenin kalbine dokunmaya devam edeceklerini söyledi.

‘Farklı Bir Renk ve Ahenk’

Çamkerten, ‘Halkımızın aklındaki önyargıları kırmaya başladık.Bizler Çayırova’da siyasete farklı bir renk ve ahenk katarak, görüşü ne olursa olsun sadece insan odaklı çalışmalar yürüterek Çayırovalının isteklerine ve düşüncelerine karşılık vermeye çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Önemli olan insan ilişkilerinin geliştirilmesi ve ideolojimizin ilk ağızdan halkla buluşturulmasıdır.’

‘Taviz Vermeyiz’

Kocaeli’de Bugün Gazetesi olarak gerek kendilerinin gerekse bölgede bulunan bütün basın yayın organlarının doğruyu arayacaklarını ve sadece doğru olanı yazacaklarını belirterek, gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu ve bu kapsamda Kocaeli’de Bugün Gazetesi olarak sadece doğruların peşinde olacaklarını dile getiren İbrahim Çamkerten, gazetecilik ilkesi doğrultusunda ne pahasına olursa olsun sadece doğru ve dürüst bir yayın anlayışı içerisinde olduklarını ve bu ilkeden asla taviz vermeyeceklerini belirtti.

Çamkerten ayrıca nazik daveti için Çetin Hartamacı’ya teşekkür ederek, bu tür buluşmaların parti içi kaynaşmaya büyük etki edeceğini ve sıkça yapılması gerektiğinin altını çizdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL