Can kaybı 4’e çıktı

Sakarya Hendek’te, şehrin uzağındaki havai fişek fabrikasında bir patlama oldu.   Hendek’te, havai fişek fabrikasındaki patlamanın ardından,Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Aile, Çalışma ve Sosyal..

Can kaybı 4’e çıktı

Sakarya Hendek’te, şehrin uzağındaki havai fişek fabrikasında bir patlama oldu.

 

Hendek’te, havai fişek fabrikasındaki patlamanın ardından,Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’la birlikte süreci yönetmek üzere olay bölgesine geldiler. Acil Durum Merkezi kuruldu. Patlama kontrol altında.

Can kaybı maalesef 4’e çıktı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca yaptığı açıklamada “Havai fişek fabrikasındaki patlamada yaralanan hastalarımızdan birini, yanık tedavisi için, helikopter ambulansla, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanemizden İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanemize sevk ettik. Tedavisini yakından takip edeceğiz.

Sakarya Hendek’te, havai fişek fabrikasındaki patlamaya yakın bölgelerde, havaya karışan Zehirli Gazlara Karşı tedbirli olmalıyız. En az 12 saat dolana kadar dışarı çıkılmamasını, kapı ve pencerelerin kapalı tutulmasını, klimaların çalıştırılmamasını öneriyoruz.

Acil Durum Merkezinde birlikte görev aldığımız bakan arkadaşlarımla, patlamanın yaşandığı havai fişek fabrikası çevresinde incelemelerde bulunduk. Yangın kontrol altına alınmış durumda. Patlama, çevreyi de etkileyen bir hasara yol açtı.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL