Genel Güncel Manşetler Politika

ÇANAKKALE BAĞIMSIZLIĞIN SEMBOLÜDÜR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Karabacak, Türk milletinin Çanakkale’de de eşine az rastlanır bir kahramanlık destanına..

ÇANAKKALE BAĞIMSIZLIĞIN SEMBOLÜDÜR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Karabacak, Türk milletinin Çanakkale’de de eşine az rastlanır bir kahramanlık destanına imza attığına dikkat çekerek mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Dünya tarihinde iz bırakan Çanakkale Savaşları, tarihte eşi görülmemiş büyük fedakarlık örneği göstererek ülkesini savunan vatan evlatlarının mücadelesine sahne olmuştur. Çanakkale Savaşları sonunda elde edilen zafer vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu ortaya koyan bir milletin, adeta yeniden dirilişini müjdelemiştir. Aradan geçen 103 yılda bu millet Çanakkale Şehitleri’ni ve Çanakkale Zaferi’ni unutmadı, unutmayacaktır.”

ÜLKEMİZ YENİ DESTANLAR YAZIYOR

Dün Çanakkale’de destan yazan milletin torunları bugün yeni destanlar yazıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminde canı pahasına vatanını savunan milletimiz, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonlarında da mazlumların hayatını kurtarmak ve teröristlerin kökünü kazımak için yeni kahramanlıklara imza atarak, dosta güven, düşmana korku salmıştır. Şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulan bu toprakları korumak adına bizlere düşen, ülkemizi bölmek isteyen iç ve dış güçlere karşı dik durarak ülkemizi aydınlık günlere taşımaktır. Bulunduğumuz coğrafya stratejik konum itibariyle tüm dünya açısından büyük önem arz etmektedir. Bu yüzdendir ki tarih boyunca değişik entrikalarla bu toprakları almak isteyenler olmuştur ve bundan sonra da olacaktır.  Başta biz idareciler olmak üzere toplumun her bireyinin bunun bilinciyle hareket ederek, görevlerini yerine getirmeli ve kendimizi modern dünyanın gerektirdiği şekilde yetiştirerek aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkesi, bayrağı ve bağımsızlığı için canını feda eden şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL